Ingezonden persbericht


persbericht

Groenmarkt voorjaar motorrit zondag 25 maart 2007

Op zondag 25 maart a.s. wordt weer van 9.00- 16.30 uur de traditionele motorrit van de Groenmarkt gereden. Motorliefhebbers uit Amersfoort en omstreken kunnen zich tussen 8.00 en 9.00 uur (nieuwe tijd) inschrijven bij Café 't Nonnetje op de Groenmarkt.

Er is weer een prachtige route uitgestippeld.
Deelnamekosten E 15,-- per persoon. Om 9.00 uur is het vertrek in één grote groep vanaf de Groenmarkt, onder begeleiding van ervaren motorordonnansen. De opbrengst van de voorjaarsrit gaat dit keer naar de "Maandelijkse meezing en karaoke avond voor geestelijk gehandicapten in smartlappencafé "De Boa's". Na het inschrijven, een kop koffie en het in ontvangst nemen van de route is er het gezamenlijke vertrek om 9.00 uur vanaf de Groenmarkt. De route zal gaan over dijken, langs water, door bossen, over bruggetjes en door pittoreske dorpjes, totaal zo'n 180 km. De gemiddelde tour snelheid is 40 km per uur. Onderweg zijn er aantrekkelijke pauze plaatsen ingelast. Om ca. 15:30 uur is de terugkomst op de Groenmarkt met een gezellig samenzijn onder het genot van een drankje en een pannenkoek. Voor meer informatie www.nonnetje.nl/motorrit.
Deze 35e Nonnetjes motorrit, een traditie sinds 1989, wordt gereden op de zondag wanneer de klok wordt geschoven van winter- naar zomertijd. Tientallen sponsors ondersteunen het unieke initiatief. De opbrengst van iedere rit gaat naar een van te voren uitgekozen goed doel. Dit keer gaat de opbrengst van de voorjaarsrit naar de maandelijkse meezing en karaoke avond voor geestelijk gehandicapten in smartlappencafé "De Boa's" aan de Groenmarkt.