KLM

07/016

KLM PAST CATERINGSERVICE OP KORTERE VLUCHTEN AAN
OP KLANTWAARDERING

AMSTELVEEN, 23 maart 2007 - KLM en KLM cityhopper gaan de cateringservice In KLM Economy op korte en middellange Europese vluchten aanpassen. Op vluchten tijdens "maaltijduren" zal een nieuwe, luxere sandwich worden geserveerd. Op andere tijden krijgt de passagier de keuze tussen een zoete of hartige snack. Op alle korte en middellang vluchten wordt in KLM Economy de drankenservice uitgebreid. Naast de bestaande verstrekking van koffie, thee, bier, wijn en water zal het assortiment worden uitgebreid met frisdrank en vruchtensap.

Deze service-aanpassing gaat in bij de start van de zomerdienst op zondag 25 maart.

KLM's executive vice president Inflight Services, Erik Varwijk: "De verbeteringen komen voort uit onderzoek onder passagiers naar hun behoeften en waardering voor product en service aan boord. Uit dit klantenonderzoek bleek duidelijk de behoefte aan de nu in te voeren aanpassing van het cateringconcept".

De nieuwe sandwichservice (vegetarisch en non-vegetarisch) wordt dagelijks vers geleverd door de Britse sandwichproducent Greencore. Aan het drankenassortiment wordt vanaf 25 maart a.s. Coca Cola, Coca Cola Light, appelsap en sinaasappelsap toegevoegd.