Ingezonden persbericht


Credits: Fleur Koning

NIEUWSBERICHT

Hilversum, 23 maart 2007

URBNN OP BEZOEK BIJ NEGATIV EN BIG BOY CAPRICE

In URBNN praten presentator Curt Fortin en panelleden Fernando Halman, Yolanthe Cabau van Kasbergen en Nabil Aoulad Ayad over alles wat er in de grote stad gaande is op het gebied van uitgaan, lifestyle, comedy, tv en muziek. Deze week een bezoek aan Negativ, een interview met Big Boy Caprice en een ritje in een Hummer. Dit en meer is te zien in URBNN op zondag 25 maart van 19:00 uur tot 19:45 uur bij BNN op 3.

Als we over Negativ praten dan weet heel hiphopminnend Nederland wel over wie we het hebben. De stoere mc uit Amsterdam-oost. Maar is Negativ ook zo stoer als zijn moeder erbij zit?

In Frankrijk noemen ze hem de reïncarnatie van Marvin Gaye in het lichaam van Barry White. Hij trekt volle zalen en is op dit moment bezig met een nieuw album. Een nieuwe ster uit Amerika? Nee hoor, het is de Amsterdamse soulzanger Big Boy Caprice! Bejubeld in het buitenland, maar waarom nog niet in Nederland? In All eyez on een interview met Big Boy Caprice in een studio in Parijs.

Groot, groter, grootst! Zo kunnen we de Hummer wel karakteriseren. Op de weg en off road is de Hummer een opvallende verschijning. Maar hoe voelt dat nou om in een Hummer te rijden? Verslaggever Zarayda onderging haar allereerste 'Hummer Experience'.

URBNN (your BNN) is een nieuw (urban) programma voor jongeren over lifestyle en entertainment uit de grote stad en is iedere zondag te zien van 19.00 uur tot 19.45 uur bij BNN op 3.



Ingezonden persbericht