Vijf nieuwe bestemmingen bereikbaar vanaf Schiphol in zomerdienst-regeling 2007

Schiphol, 23 maart 2007

Met de ingang van de zomerdienstregeling telt Amsterdam Airport Schiphol vijf nieuwe lijndienstbestemmingen: Hartford de hoofdstad van de Amerikaanse staat Connecticut, Rovaniemi gelegen in Fins Lapland, de Turkse plaats Izmir en de Spaanse steden Santander en Sevilla. De zomerdienstregeling gaat in op zondag 25 maart en eindigt op zaterdag 27 oktober. Passagiers reizen nu vanaf Amsterdam Airport Schiphol rechtstreeks naar 255 bestemmingen.

Northwest Airlines vliegt dagelijks met een Boeing 757 naar Hartford in de Verenigde Staten. Twee luchtvaartmaatschappijen vliegen deze zomer voor het eerst vanaf Schiphol: Clickair en Air Nostrum. Clickair vliegt twee keer per dag naar Barcelona en dagelijks naar Sevillla. Met de komst van Air Nostrum is Santander in het noorden van Spanje voor het eerst direct bereikbaar vanaf Schiphol. Nieuw is ook dat de Turkse maatschappij SunExpress start met een tweewekelijkse lijnvlucht tussen Schiphol en Izmir.

In de zomerdienstregeling staat ook praktische informatie over treinvervoer vanaf Schiphol, parkeren, hotels en alle mogelijkheden om op een prettige manier tijd door te brengen op de luchthaven. De zomerdienstregeling is als pdf te downloaden via www.schiphol.nl. Maandelijks wordt deze versie vernieuwd. Voor meer informatie kunnen passagiers ook terecht bij het Customer Contact Center op telefoonnummer +31 (0) 20 79 40 800.

021-2007/kv

Download PDF printversie

© Schiphol 2006