Politie Gelderland-Midden

Arnhemse gewond bij ruzie, vrouw opgepakt

Publicatiedatum: 25-3-2007 11:41:51

ARNHEM - Een 26-jarige Arnhemse is zondagochtend vroeg omstreeks vier uur gewond geraakt bij een ruzie in een uitgaansgelegenheid in de Arnhemse binnenstad. De politie heeft een 26-jarige vrouw uit de gemeente Rheden opgepakt op verdenking van mishandeling. Het slachtoffer had een snijwond opgelopen in haar gezicht nadat ze door de Rhedense met een glas zou zijn bewerkt. De twee bleken elkaar te kennen. Problemen in de relationele sfeer zouden de aanleiding zijn tot de ruzie. De Rhedense bleek nog in de uitgaansgelegenheid en werd daar door de politie aangehouden. Het slachtoffer moest zich onder doktersbehandeling stellen.
(07-045914)

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---

Auto over de kop, bestuurder mogelijk onder invloed
Publicatiedatum: 25-3-2007 11:39:43

ARNHEM - Een 28-jarige automobilist uit het Brabantse Oosterhout is zondag even na middernacht met zijn auto over de kop geslagen. Dat gebeurde op de A12 bij Arnhem. De man raakte daarbij gewond en is naar het ziekenhuis gebracht. De politie vermoedt dat de Oosterhouter onder invloed van alcohol had gereden en heeft bloed afgenomen voor een bloedproef. In afwachting van de uitslag daarvan is het rijbewijs van de Oosterhouter ingevorderd. De Brabander was tijdens het rijden met zijn bestelauto en aanhanger door nog onbekende oorzaak in de berm beland waarna beide voertuigen over de kop sloegen. De auto van de Oosterhouter liep rondom schade op en moest worden afgesleept. (07-045850)

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---


voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---

Rivierenland

---

Aanhouding na steekpartij in woning

Publicatiedatum: 25-3-2007 11:50:00

N.B. onderstaand bericht is een herhaling van een zaterdagmiddag geplaatst bericht:

ZEVENAAR - Bij een steekpartij in een woning aan de Markt in Zevenaar is een 37-jarige man uit die plaats gewond overgebracht naar het Streekziekenhuis Zevenaar. Dit voorval vond zaterdag in de vroege ochtend plaats rond vijf uur.

Volgens het slachtoffer (dat inmiddels uit het ziekenhuis is ontslagen en aangifte heeft gedaan) was de verdachte (een 22-jarige man) om onbekende redenen buiten zinnen geraakt, waarop hij een mes zou hebben gepakt en het slachtoffer zou hebben gestoken in een vinger.

Overmeesterd
Andere aanwezigen in de woning wisten de verdachte te overmeesteren, nadat deze had geprobeerd zich te verwonden met het hetzelfde mes. Daarbij vielen enkele klappen, waarbij
de verdachte aan het gezicht gewond raakte.
De man is officieel aangehouden, maar verblijft momenteel met ernstige gezondheidsklachten op de intensive-care-afdeling van het Rijnstate-ziekenhuis in Arnhem.

De politie heeft de zaak in onderzoek.
(07-045460)

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---

Politie onderzoekt ramkraak en brand

Publicatiedatum: 25-3-2007 11:47:56

N.B. onderstaand bericht is een herhaling van een zaterdagmiddag geplaats bericht:

BEMMEL - De politie Gelderland-Midden is een onderzoek gestart naar een ramkraak in een supermarkt aan de Kloosterplaats in Bemmel. Deze vond zaterdagochtend plaats rond half vier.

Kort ervoor is in de directe omgeving een auto ontvreemd die kennelijk is gebruikt om toegang te verschaffen tot het pand. Bij deze ramkraak is vervolgens brand ontstaan die grote schade aan het pand tot gevolg had. De technische recherche onderzoekt de oorzaak van de brand. Het is onduidelijk of de daders er met buit vandoor zijn gegaan.

Buurtonderzoek
De politie is een buurtonderzoek gestart met als doel getuigen te vinden die informatie kunnen geven over dit incident en die mogelijk iets kunnen vertellen over de toedracht. Mensen die iets gezien hebben (op het moment zelf of de periode er voor) worden met klem opgeroepen zich te melden bij de politie. De politie in Bemmel is bereikbaar via telefoonnummer 0900-8844.
(07-045473)