Ingezonden persbericht

Persbericht Curacao Dolphin Academy
Willemstad, 25 Maart 2007

Kokkerellen met Dolfijnen

De afgelopen weken was de Nederlandse topkok Ramon Beuk te gast op Curaçao. Hier wist hij menig Curaçaoënaar om te toveren tot keukenenthousiast. Elke dinsdag inspireert Ramon de luisteraars van radio Dolfijn FM tot creativiteit in de keuken. Geeft hij zijn handige toelichtingen en originele recepten doorgaans op afstand, deze weken kon men tijdens het programma 'Dwars door de Morgen' van Vesta Kauffman, LIVE van zijn kookkunsten genieten.

Hier hield de "Dol-fijne" week natuurlijk niet bij op, want een bezoekje aan de Dolphin Academy kon niet uitblijven. Tijdens een Dolphin Encounter met dolfijn Tela deed Ramon weer nieuwe inspiratie op voor wellicht een lekker visgerecht, gecombineerd met Curaçaose specialiteiten zoals Funchi of Karko!

Houd de Telegraaf dus goed in de gaten, want daarin presenteert Ramon elke dag weer een nieuwe culinaire inventie!

HOGE RESOLUTIE FOTO'S

U kunt de hoge resolutie foto's een voor een uploaden naar uw computer door de volgende links te kopieren naar de adres balk van uw browser. Indien uw email programma het toestaat, kunt u de foto's ook proberen te laden door gewoon op de onderstaande links te klikken. Als de foto's niet laden vanwege een slechte internet verbinding met uw ISP, kunt u op F5 klikken. Als de foto's nog steeds niet laden, stuur AUB een email naar webmaster@dolphin-academy.com

http://www.dolphin-academy.com/images/news/2007/ramon_beuk1_dolphin-academy.jpg

http://www.dolphin-academy.com/images/news/2007/ramon_beuk2_dolphin-academy.jpg

Copyright © 2002-2007 Curacao Dolphin Academy®

Contactpersoon: Annabelle de Clippeleir
Email: annabelle@dolphin-academy.com
Tekst: Annabelle De Clippeleir
Tel: (599-9) 465-8900 - ext. 5104
Fax: (599-9) 465-8300