Ingezonden persbericht


Well Being centrale thema Food Week 2007

Het centrale thema van Food Week 2007 is Well Being. Met dit thema sluit de organisatie aan bij de nog altijd groeiende vraag naar verantwoorde voeding die past binnen een bewuste levensstijl. Genieten, maar met mate. Het thema krijgt onder meer invulling met een internationaal tweedaags Well Being congresprogramma, het CBL congres en het Well Being Paviljoen op de beursvloer. De Stichting 'Ik Kies Bewust' heeft zich verbonden aan het thema van de Food Week. Ook het Convenant Overgewicht is vertegenwoordigd; Paul Rosenmöller is een van de sprekers binnen het thema Well Being.

Tweedaags internationaal congresprogramma
Het internationale congresprogramma is een initiatief van ACNielsen, Centraal Bureau Levensmiddelenhandel (CBL), Reed Business Information (RBI) en VNU Exhibitions Europe. Het congresprogramma is bedoeld voor retailers en fabrikanten uit Benelux, Frankrijk, Engeland en Duitsland. Het programma gaat op maandag 26 maart van start. Sprekers zijn o.a. Bas van de Berg van Campina, Ronald Lotgerink van Zwanenberg Food Group en Paul Rosenmöller namens het Convenant Overgewicht. Daarnaast presenteert AC Nielsen de uitkomsten van een Europees onderzoek naar Well Being. Dinsdag 27 maart staat het jaarlijkse CBL congres op het programma met dit jaar als thema Well Being. Na afloop van het congres kunnen deelnemers een bezoek brengen aan de Food Week. Het complete programma voor het internationale congres wordt begin december gepubliceerd.

Well Being Paviljoen
Op de beursvloer is een speciaal paviljoen ingericht voor Well Being producten. Deelnemers aan het paviljoen zijn o.a. Friesland Foods, Campina en Unilever Bestfoods Nederland.

Praktisch
Tijdens Food Week 2007 vinden de volgende beurzen plaats: ROKA, NCE (National Convenience Event), VERS (incl. VERS/AGF, VERS/Techniek & Logistiek en VERS/Brood & Banket), Food World en Slavakto. Food Week vindt plaats van maandag 26 t/m woensdag 28 maart 2007. Kijk voor meer informatie ook op www.foodweek.nl.
---

Noot voor de redactie,