Gemeente Beuningen


Kom naar de bewonersavond van klankbordgroep Weurt Graag nodigt de klankbordgroep Weurt u uit voor een informatieavond op maandag 26 maart in de Kloosterhof (Kapittelweg 2 A, Weurt). De zaal is open om 19.45 uur, het programma begint om 20.00 uur. Leden van de klankbordgroep en de gemeente zijn aanwezig om uw reactie te horen.

Programma
Na de opening door de voorzitter zal adviesbureau SAB een presentatie geven over de conceptstructuurvisie. SAB heeft deze gemaakt op basis van de inbreng van de klankbordgroep.
Na de presentatie is er een pauze waarin u kunt rondlopen, de informatiepanelen bekijken en vragen kunt stellen en uw reactie geven. Na de pauze worden de vragen beantwoord en krijgt u informatie over het vervolg.
De klankbordgroep bespreekt alle reacties in een openbare vergadering op woensdag 11 april in de Kloosterhof.

Klankbordgroep
Een klankbordgroep met bewoners uit Weurt speelt een belangrijke rol bij het maken van de conceptstructuurvisie voor Weurt. De klankbordgroep kwam het afgelopen jaar bijna maandelijks bij elkaar en heeft veel werk verzet. De heer Dolmans is onafhankelijk voorzitter van deze klankbordgroep.

Wat is de structuurvisie Weurt?
In de structuurvisie moet de ontwikkeling van Weurt voor de komende 10 tot 15 jaar worden vastgelegd. Hierbij wordt niet alleen gekeken naar wonen en groen, maar ook naar werken, voorzieningen en recreatie. De structuurvisie geeft vervolgens de manier waarop de ontwikkelingen gerealiseerd kunnen worden met een zogeheten uitvoeringsprogramma. De structuurvisie moet haalbaar en betaalbaar zijn.

Tips

Kijk voor meer informatie over Weurt onder projecten bij `Leefbaarheid Weurt > structuurvisie'.

U kunt de klankbordgroep bereiken via e-mail: klankbordgroepweurt@beuningen.nl.