26.03.2007 / 09:34 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: Personele zaken bv

Personele zaken bv

Eerste vacaturekrant in Groot-Amsterdam en de Zaanstreek

Amsterdam, 26 maart 2007. Personele Zaken BV heeft aangekondigd dat de huis aan huis vacaturekrant 'Werk!namsterdam.nl' verspreid zal worden onder 420.000 huishoudens in Groot-Amsterdam en de Zaanstreek. 'Werk!namsterdam.nl' is hiermee het enige huis aan huis verspreide vacaturemedium in deze regio dat zich puur toespitst op de arbeidsmarkt. Het onderscheidt zich hiermee van de andere huis aan huis kranten uit deze regio die voornamelijk nieuws plaatsen.

De krant wordt iedere 4 weken in een oplage van 420.000 exemplaren verspreid en bereikt daarmee meer dan 75% van de 740.000 mensen in de werkzame beroepsbevolking van Groot-Amsterdam en de Zaanstreek. Naast de actieve zoeker, die met zekerheid de krant goed zal doorlezen, zal de krant ook zeer veel latente zoekers bereiken. 'De opvallende, eigentijdse en optimistische uitstraling zorgen voor een hoge doorbladerdichtheid van de latente zoekers: mensen met een goede baan, maar die hun kansen op positieverbetering goed zullen monitoren', aldus Bob Hofkamp, Marketing&Communicatie Manager.

Inmiddels is 'Werk!namsterdam.nl' in een ver gevorderd stadium om de krant ook te verspreiden bij de NS-stations in Amsterdam en biedt het daarnaast een multimediaal platform in combinatie met de vacaturesite www.werk-in.nl