Gemeente Zevenaar


Week 13, 26 maart tot 2 april 2007

OUD PAPIER

In de gemeente Zevenaar wordt maandelijks huis-aan-huis papier ingezameld. Hieronder leest u wanneer er in uw wijk wordt ingezameld. De inzameling is overdag, tenzij anders is vermeld. Papier gebundeld aanbieden op de aanbiedplaatsen. Wilt u svp plastic folies verwijderen. Papier van bedrijven wordt niet meegenomen. Klik hier voor het ophaalschema.

VERGADERING GEMEENTERAAD

Op woensdag 28 maart vergadert de gemeenteraad om 19.30 uur. Klik hier voor de agenda.

VERGADERING WELSTANDCOMMISSIE
De openbare vergadering van de Welstandscommissie wordt gehouden op 2 april 2007 om 13.30 uur in het gemeentehuis (kamer 402). De agenda van deze vergadering ligt ter inzage bij de Balie Ruimte.

FIETSEN KIJKEN BIJ POLITIEDISTRICT RIVIERENLAND Elke 1e donderdag van de maand kunnen mensen op het politiebureau van Zevenaar komen kijken of de fiets die ze zijn kwijtgeraakt soms ergens in de Liemers is aangetroffen en mogelijk bij deze gevonden fietsen staat. De fietsen zijn afkomstig uit de gehele Liemers, te weten de gemeenten Duiven, Rijnwaarden, Westervoort en Zevenaar. De eerstkomende fietskijkavond is op DONDERDAG 5 april 2007 van 18:00 TOT 19:30 UUR. Het politiebureau is gevestigd aan de Zonegge 24-04 te Zevenaar

BEZOEK UIT PRUSZCZ

Het stedenband comité Angerlo/Pruszcz (Polen) heeft een uitwisseling georganiseerd in het kader van de gehandicapten zorg. Lees verder

BOOMFEESTDAG

Woensdag 21 maart is voor de 50e keer de Nationale Boomfeestdag gehouden.

Wethouder Gerard Nijland stond daar even bij stil in het gesprek met groep 7 van de Basisschool Angerlo.

Deze groep met sterke meisjes en jongens hebben in samenwerking met de medewerkers van de gemeente 17 pluimessen geplant aan de Prinses Margrietlaan in Angerlo. Door deze aanplant wordt de omgeving van de school weer een beetje mooier. De leerlingen hebben vol overgave meegewerkt aan deze actie en kijken daar ook met plezier op terug. De buurtbewoners waren ook enthousiast over al het goede werk dat door de jeugd is gedaan.