ID&T


Dance-Tunes.com versie 2.0 nu beschikbaar

Dance-Tunes.com is op de kop af 2 jaar online. Het legale Dance MP3 platform van Nederland heeft inmiddels meer dan 150.000 Dance mp3s in zijn bibliotheek en is nog steeds groeiende. Afgelopen jaar heeft jaar heeft Dance-Tunes.com gewerkt aan een nieuwe versie van haar webapplicatie. Versie 2.0 is nu beschikbaar.

Aan de hand van feedback van klanten en op basis van de ervaringen die Dance-Tunes.com heeft opgedaan hebben is versie 2.0 tot stand gekomen. Er zijn diverse functionaliteiten onder handen genomen en toegevoegd. Zo is de zoekfunctie verbeterd en vereenvoudigd, is de download manager volledig geïntegreerd en zijn er diverse web 2.0 toepassingen terug te vinden in de webapplicatie. Dance-Tunes.com heeft tevens vele wijzigingen aan de lay-out gedaan en het gebruikersgemak verhoogd.

De registratie via Dance-Tunes.com is gratis. De klant heeft met de registratie tevens gratis toegang tot de podcasts van de evenementen zoals Sensation, Trance Energy, In Qontrol, Qlimax, Defqon en vele anderen.

9 April a.s. komt via Dance-Tunes.com het album Elements of life van Tiesto uit. Rondom deze datum zullen diverse acties via Dance-Tunes.com plaatsvinden.

Geplaatst op: 26-03-2007