Ingezonden persbericht


Mountain geeft Groene Koe nieuw gezicht

BR-ND Mountain Design geeft Groene Koe een nieuw gezicht met een volledig nieuwe identiteit. De identiteit is de vertaalslag van een herpositionering waarmee het merk de keuze voor biologische zuivel aantrekkelijker wil maken voor een grotere groep consumenten.

De identiteit, onder andere zichtbaar op op het nieuwe verpakkingsdesign voor de volledige assortiment van zuivelmerk, geeft een open en optimistisch gevoel door gebruik van blonde fotografie van mensen die vrij en zichtbaar relaxed in de natuur genieten. Mensen die bewuste keuzes maken, zoals de keuze voor pure zuivel van Groene koe. Met een eenduidige kleurcodering is een effectieve produktcommunicatie in het brede assortiment verzekerd en creeert het merk overzicht in het schap.

De nieuwe positionering wordt ondersteund door een nieuwe pay-off' je bent wat je kiest' , een nieuwe website en diverse promoties en PR activiteiten. Groene Koe is een merk van Ecomel, wat met 125 biologische melkveehouders een zelfstandig onderdeel uitmaakt van Campina.

----------------
Meer info:
http://www.groenekoe.nl
Www.mountaindesign.nl
Pablo van Gastel
0703022080