Politie Limburg-Zuid

Datum maandag 26 maart 2007

Born; eenzijdige aanrijding met letsel

Maandagochtend rond 11:40 uur is een 40-jarige motorrijder uit Geleen zwaar gewond geraakt bij een aanrijding. Door nog onbekende oorzaak ging hij met zijn motor onderuit op de N297 ter hoogte van NedCar. De motorrijder kwam uit de richting van Sittard en reed in de richting van Born. Het slachtoffer is met een traumaheli overgebracht naar het AZM in Maastricht. De oorzaak van het ongeluk wordt onderzocht.

Heerlen; inbraak in basisschool

Tussen zondag 15.00 en 00:30 uur is ingebroken in een basisschool aan de Hermesweg in Hoensbroek. Hierbij werd een computer weggenomen, die even later terug werd gevonden in de omgeving van de school. Helaas was de computer zo beschadigd dat hij niet meer gebruikt kan worden.

Sittard; man aangehouden met vijf keer toegestane hoeveelheid alcohol

Zondagmiddag is rond 15:00 uur een 56-jarige man uit Sittard staande gehouden nadat hij zich vreemd had gedragen in het verkeer. Hij bleef bijvoorbeeld stilstaan met zijn auto voor het groene verkeerslicht en hij reed over de onderbroken streep heen. Toen de politie hem vroeg zijn auto te parkeren, weigerde hij dit en reed gewoon verder. De politie heeft hem dit belet en zijn rijbewijs en kentekenbewijs werden alsnog gecontroleerd. Na een alcoholcontrole bleek dat de man meer dan vijf keer de toegestane hoeveelheid alcohol in zijn bloed had. Zijn rijbewijs werd ingevorderd.

Internet www.politie.nl
E-mail communicatie@limburg-zuid.politie.nl
Telefoon 043 400 6616


---- --