Gemeente Dongen


Tweede informatiemarkt Wet maatschappelijke ondersteuning

De Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) is per 1 januari 2007 officieel. Iedereen kan nu bij de gemeente Dongen terecht voor Wmo-voorzieningen (bijvoorbeeld hulp bij het huishouden). De gemeente Dongen heeft Thebe, Markenlanden met drie onderaannemers: de Zorgverlener, stichting De Wever en Conventus, en Actiefzorg geselecteerd die voor de gemeente de huishoudelijke hulp uitvoeren.

In navolging van de succesvolle informatiemarkt over de Wmo begin februari, heeft de gemeente Dongen besloten een tweede informatiemarkt te organiseren. Deze markt vindt plaats op dinsdag 17 april van 14.00 tot 16.00 uur in De Geubel in s Gravenmoer. Het voltallige college van B & W is bij de opening aanwezig. Deze informatiemarkt is voor iedereen die gebruik maakt van hulp bij het huishouden en/of geĂŻnteresseerd is in de Wmo in het algemeen. De gemeente Dongen wil op een laagdrempelige en objectieve manier informeren over de dienstverlening van de gecontracteerde zorgaanbieders. Tevens worden ontvangers van de hulp bij het huishouden in staat gesteld om kennis te maken met de medewerkers van het Zorgloket van de gemeente Dongen.

Voor meer informatie kunt u het Zorgloket van de gemeente Dongen bereiken op werkdagen van 8.30 uur tot 12.30 uur. Het telefoonnummer is 0162 - 383 268. U kunt ons ook bereiken via zorgloket@Dongen.nl.

Laatst gewijzigd: 26-3-2007