Gemeente Spijkenisse


Estafetteloop doet Spijkenisse aan

26 maart 2007

Run 4 Romy
Vandaag ontving wethouder Marjolijne Lewis enkele estafettelopers van de DCMR Milieudienst Rijnmond. Deze lopers doen een duurzaam rondje Rijnmond van 130 kilometer om geld op te halen voor gehandicapten kinderen in de Oekraïne. Wethouder Lewis gaf een geldbedrag van EUR 100 en een goed gevoel herinneringsgeschenk.

De lopers van DCMR ondersteunen een actie van Vlaardingse ambtenaren die vanavond aan hun 160 kilometer lange estafetteloop Run4Romny starten naar Zutphen. Daar wordt aanstaande woensdag het sportieve evenement, het Nederlands Kampioenschap Veldloop voor ambtenaren, met zo'n 5000 deelnemers gehouden.

Met de estafetteloop hopen zij geld op te halen voor een revalidatiecentrum voor gehandicapte kinderen in de stad Romny in Oekraïne.

Met Run 4 Romny willen de lopers zoveel mogelijk geld bij elkaar brengen om de gehandicapte kinderen te laten bewegen en sporten. De lopers voeren actie op persoonlijke titel en in eigen tijd. Zij vragen om de actie financieel te ondersteunen als sponsor of met een donatie.

Bijdragen kan men rechtstreeks overmaken op girorekening 69 309 12 ten name van Stichting Spoetnik onder vermelding van Run 4 Romny.