Gratis Falk Mobile bij aanschaf Rabo Mobiel


26.03.2007 / 17:05 / Rubriek: Economie / Organisatie: Falkplan b.v.

Falkplan b.v.

www.falk.nl

Eindhoven, 26 03 2007

Gratis Falk Openbaar Vervoer planner & Routeplanner bij aanschaf Rabo Mobiel

Rabobank leden kunnen met Rabo mobiel gratis gebruikmaken van de Falk OV- en Routeplanner op de mobiele telefoon (actie loopt tot 30 april). De Falk OV- en Routeplanner op uw mobiel wijst u de weg met accurate aanwijzingen en actuele routekaarten.

Primeur in Nederland
Het is voor het eerst in Nederland dat een dergelijke applicatie wordt aangeboden. De combinatie van OV 9292 reisinformatie, routeplanning en telefoongidsinformatie op je mobiel is een nieuwe baanbrekende innovatie van Falkplan BV. Nog meer bijzonder is het dat de service gratis wordt aangeboden.

Overal in Nederland te gebruiken
Falk Mobile is toepasbaar voor ieder reismoment, ongeacht het vervoermiddel. Normaal kost de Falk OV- en Routeplanner 29,95.


3-in-1: Routeplanner, telefoonboek en spoorboek in 1! Falk Mobile is méér dan een routeplanner. Dankzij de geïntegreerde informatie van OV 9292 is het plannen van reizen met alle soorten openbaar vervoer mogelijk (bus, tram, trein). Falk Mobile is tegelijkertijd uitgerust met alle telefoonnummers van De Telefoongids .

Daarmee kent Falk Mobile ongekende gebruiksmogelijkheden. Je wilt gaan eten in een restaurant op een willekeurige plaats in Nederland: Voer op je mobiel de gewenste locatie in. Binnen een paar seconden verschijnen de tien dichtstbijzijnde restaurants (met naam en toenaam) op het scherm, inclusief routeadvies (met Openbaar Vervoer, auto, fiets of wandelroute naar keuze) en het telefoonnummer. Je kunt tevens direct bellen om een reservering te maken.

Meer informatie
Voor meer informatie over Falk Mobile kunt u terecht op www.falk.nl. Voor vragen over de actie en voorwaarden van Rabo Mobiel verwijzen wij u naar uw contactpersoon bij de Rabobank of raadpleeg de website www.rabobanl.nl/leden.


Noot voor de redactie,