AutoRai

Panorama zoekt Rallykanjer voor damesteam in de Chevrolet Kalos Challenge

(3/26/2007)
De populaire Chevrolet Kalos Challenge gaat dit jaar het derde seizoen in en de strijd zal nog spannender worden dan in voorgaande jaren. Tevens zal dit jaar voor het eerst een volledig damesteam deelnemen aan de titelstrijd. Het bekende familieweekblad Panorama zal in samenwerking met onder andere Chevrolet Nederland een damesteam inzetten.

Pieter Stokman: âDe bestuurster, Nathalie Wekema, is al bekend. Maar voor in de âhot-seatâ zoekt Panorama nog een navigatrice, een âspetterende dameâ die beschikt over goede communicatieve vaardigheden in een snelle rallyauto.â

Onder het motto âPanorama zoekt Rallykanjerâ organiseert het weekblad Panorama aanstaand weekend, tijdens de LG Almere Rally, een zoektocht naar een navigatrice voor haar Ladies Rally Team, dat met een optimaal geprepareerde Chevrolet Kalos deel zal nemen aan de Chevrolet Kalos Challenge.

Opgeven kan via de website www.panorama.nl en geselecteerde dames moeten tijdens de klassementsproef van de LG Almere Rally onder meer als navigatrice een klassementsproef afleggen in de supersnelle Chevrolet Kalos. Daarnaast worden de kandidates getest op andere vaardigheden die nodig zijn om als navigatrice op te treden.