VCN stelt Directeur Operations aan


EDE, 20060326 -- Met ingang van 1 april 2008 wordt Ineke Smeekes directeur Operations bij VCN. Zij wordt hiermee verantwoordelijk voor alle operationele activiteiten van de vereniging en eindverantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken van de vereniging.

Ineke Smeekes is geen onbekende in de branche.
Op dit moment is zij PR en Marketing Manager bij ISS Contact Centers en Manager Communicatie van het ISS Klantenservice Kenniscentrum. Daarvoor was zij onder andere manager Cliëntservices bij stichting ITO en verenigingsmanager bij beroepsvereniging CCMA.

Op de vraag hoe zij haar functie bij VCN gaat vervullen, zegt Ineke: "VCN groeit en ontwikkelt zich razendsnel als hét customer care-kennisportaal voor en door de bij VCN aangesloten organisaties.
Samen met Marco Houthuijzen (manager Operations bij VCN) zal ik mij toeleggen op relatiemanagement en externe profilering van VCN, waarbij mijn functie meer intern zal zijn gericht:
het opstellen van de evenementenkalender, het Jaarplan, het Activiteitenplan, het Marketingplan, de begroting en het Jaarverslag van VCN.
Het is mijn ambitie om snel, eenvoudig en goed te komen tot een hoogwaardig, professioneel maar bovenal laagdrempelig geïntegreerd dienstenportfolio van VCN.
Daarnaast verheug ik mij op de samenwerking met Marco Houthuijzen."

Marco Vianen, voorzitter van VCN, zegt desgevraagd dat het VCN-bestuur "een groot vertrouwen in en hoge verwachtingen van Ineke heeft. De inbreng van haar kennis en ervaring zal VCN nog sneller vooruit helpen.





VCN