Hoofdbedrijfschap Detailhandel (HBD)

Jubileumcongres Hoofdbedrijfschap Detailhandel

'Zappen door de toekomst van de detailhandel'

Op 26 maart aanstaande organiseert het Hoofdbedrijfschap Detailhandel (HBD) een jubileumcongres ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan. Op het congres maken we samen met u een reis door de tijd en wordt de vraag beantwoord: Hoe ziet de detailhandel eruit in het jaar 2020? Met dit congres willen we u uitdagen, scherp en alert houden en mee laten denken over de toekomst van de detailhandel, uw toekomst. Wij nodigen u daarom van harte uit om bij dit evenement aanwezig te zijn. Schrijf snel in, want dit congres mag u niet missen!

Vier toekomstscenarioâs
Het HBD heeft samen met ondernemers en deskundigen de belangrijkste trends en ontwikkelingen gebundeld en op basis daarvan zijn vier verschillende toekomstscenarioâs uitgewerkt. Dergelijke sectorbrede toekomstscenarioâs zijn nooit eerder opgesteld voor de detailhandel en geven een uniek inzicht in een verrassende toekomst, waar u als ondernemer of betrokkene bij de detailhandel op voorbereid moet zijn. Dat de toekomst grote veranderingen brengt, is zeker. Neem bijvoorbeeld de toenemende macht van merken en producenten, de invloed van overheidsbeleid en de toetreding van branchevreemde nieuwe spelers. Stuk voor stuk cruciale factoren die nu al effect hebben op de machtsverhoudingen binnen de detailhandel en die in de toekomst alleen maar sterker worden.

Zappen langs de toekomst
In een dynamisch multimediaprogramma in de Hilversumse Studio 24 âzaptâ het energieke duo Lebbis en Jansen met u langs de scenarioâs en bespreekt ze met tal van prominente gasten. Wij garanderen u dat u de hele middag op het puntje van uw stoel zit!

Sprekers
We hebben een aantal interessante sprekers weten vast te leggen, die tijdens het congres hun visie op de verschillende scenarioâs geven. ⢠Pieter Affourtit, Nederlandse Raad van Winkelcentra ⢠David Evers, Ruimtelijk planbureau
⢠Frans Fredrix, Superunie
⢠Roland Kahn, Cool Cat
⢠Jan Peter Karelse, VEDIS
⢠Natascha Kruts, Beste ambulante groenteman van Nederland 2006 ⢠Will Reijnders, TiasNimbas Business School
⢠Guido van Woerkom, ANWB

Datum: 26 maart van 15.00 uur tot 18.30 uur
(in verband met de drukte raden wij u aan tijdig, rond 14.00 uur, aanwezig te zijn op het Mediapark.)
Locatie: Studio 22, Mediapark Hilversum

Vanzelfsprekend is er na het discussieprogramma volop ruimte om informeel door te praten.