Ingezonden persbericht---

Laren, 23 maart 2007

182 dagen gevangen in luxe
MAANDAG NIEUWE MIJLPAAL VOOR DE GOUDEN KOOI

Aanstaande maandag 26 maart betekent een unieke mijlpaal voor De Gouden Kooi. De Miljonairs van het eerste uur zijn dan exact een half jaar de bewoners van de Villa in Eemnes. Maar wie wordt de definitieve bewoner van het kapitale landgoed?

Op 23 september 2006 betrokken negen potentiële Miljonairs De Gouden Kooi in Eemnes. Van dit originele gezelschap zijn momenteel nog twee 'die-hards' over: Brian en Natasia. Voor hen is aanstaande maandag extra speciaal: zij hebben er dan maar liefst 182 dagen op zitten. Gevangen in luxe en gescheiden van familie, geliefden en kinderen. En het einde is nog niet in zicht.

Momenteel strijden 7 Miljonairs om de hoofdprijs: de villa ter waarde van 2 miljoen euro en een kapitaal in cash. Tot op de dag van vandaag is er één miljonair unaniem weggestemd (Stephan), de enige manier om een concurrent definitief te elimineren. Deze plek zal niet meer worden ingevuld. Anderen zijn uit eigen beweging opgestapt of wegens onreglementair gedrag weggestuurd. Deze posities kunnen in het eerste jaar worden ingevuld met nieuwe potentiële miljonairs. Dit betekent dat het huidige aantal van zeven bewoners van de Villa de komende zes maanden nog ieder moment kan worden aangevuld tot een totaal van negen.

Voor degene die nu al zijn tegenspelers weet weg te spelen ligt 1 miljoen euro cash én de jackpot klaar. Om de kapitale villa en de jackpot te winnen dient de langstzittende Miljonair minimaal twee jaar in de Villa te verblijven. Wie heeft de langste adem en wint die ultieme hoofdprijs: financiële vrijheid?

De Gouden Kooi, iedere werkdag om 19.30 uur op Tien en 24 uur per dag op www.degoudenkooi.tv

Tien
Televisiezender Tien maakt deel uit van Talpa TV, onderdeel van Talpa Media Holding. Tien is in augustus 2005 begonnen met uitzenden, toen nog onder de naam Talpa. Tien is een moderne en vooruitstrevende zender met voornamelijk Nederlands product die zich onderscheidt met veel kwalitatief hoogwaardige amusementsprogramma's, dramaseries en topvoetbal. Dankzij tal van crossmediale activiteiten geeft Tien een extra dimensie aan televisie als medium.Ingezonden persbericht