Gemeente Tilburg

Datum 23 maart 2007

Herbestraten Drijverstraat / Jagerslaan

Werkzaamheden starten 26 maart 2007
Aannemersbedrijf A. van Casteren bv uit Tilburg start maandag 26 maart met de herbestratingswerkzaamheden in de Drijverstraat en de Jagerslaan. Het gaat om de hoofdrijbaan, de parkeerstroken en de trottoirs tussen de Lage Witsiebaan en de Postelse Hoeflaan. De openbare verlichting is al vernieuwd.

Inhoud werkzaamheden
Voorafgaand aan het herbestraten, vernieuwt de aannemer alle kolk- en huisaansluitingen. De rioolhuisaansluiting wordt vernieuwd tot aan de erfgrens. Voor de werkzaamheden is het noodzakelijk om de haag voor Drijverstraat 1 t/m 17 en Jagerslaan 68 t/m 70 te verwijderen. In het najaar wordt een nieuwe haag geplant. 013 540 81 20

Planning van de werkzaamheden

De werkzaamheden starten in de Drijverstraat aan de zijde van de Lage Witsiebaan en worden gefaseerd uitgevoerd. Daarna volgt de Jagerslaan. Bij het afsluiten van een gedeelte van de straat houdt de aannemer zoveel mogelijk rekening houdt met de achteruitgangen van garages.

Afhankelijk van het weer, duren de werkzaamheden ongeveer 14 weken. De herbestrating is rond 13 juli gereed.

Verkeersmaatregelen

Tijdens de werkzaamheden is de straat tijdelijk voor alle verkeer afgesloten. Het verkeer

wordt omgeleid. De woningen in het niet afgesloten gedeelte blijven bereikbaar. Wij

proberen de overlast voor de bewoners tot een minimum te beperken.

Wij verzoeken u vriendelijk géén autoÂŽs te parkeren ter hoogte van de werkzaamheden.

Meer informatie
Hebt u nog vragen,, dan kunt u contact opnemen met Paul Moorees, toezichthouder van de gemeente. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 013 540 81 20.

Alle informatie over actuele en toekomstige werkzaamheden aan riolering, wegen, groen en gemeentegebouwen, uitgevoerd door de gemeente Tilburg, is ook te bekijken op: http://openbarewerken.tilburg.nl
Pagina 1 van 1


---- --