Gemeente Tilburg

Datum 23 maart 2007

Herbestraten trottoirs Bijsterveldenlaan
Werkzaamheden starten week 13

De aannemer start in de week van 26 maart met de herbestratingswerkzaamheden in de Bijsterveldenlaan. Het gaat om het gedeelte tussen de Lombardijenlaan en het Makkumplein.

Inhoud werkzaamheden
De aannemer plaatst een wegafzetting die evenwijdig loopt aan het trottoir. De ene zijde is bestemd voor het herbestraten van het trottoir, de andere zijde is een strook voor fietsers en gemotoriseerd verkeer.
De wegafzetting vindt plaats tussen twee zijstraten. Op dat moment zijn de woningen die hieraan gelegen zijn, onbereikbaar.
Aangezien een gedeelte van de Bijsterveldenlaan tijdens de werkzaamheden afgesloten is, wordt het verkeer hier omgeleid.

Deze werkwijze is nodig, omdat: 06 22 79 46 70 o de aannemer zijn werkzaamheden op een efficiënte wijze kan uitvoeren (werkruimte en ruimte voor het aanleveren van materialen); o de uitvoeringsduur zo het kortst is.

De aannemer informeert de bewoners van de afgesloten straten tijdig over de werkzaamheden.

Meer informatie
Hebt u naar aanleiding van deze brief nog vragen, dan kunt u contact opnemen met Gerrit van Bussel, toezichthouder van de gemeente. Hij is op werkdagen bereikbaar via Beheer Infrastructuur telefoonnummer 06 22 79 46 70. U kunt ook contact opnemen met Jeroen Willems, Realisatie Infrastructuur projectleider van deze werkzaamheden. Hij is op werkdagen bereikbaar via Cultuurtechniek telefoonnummer 013 540 81 14. Gebouwen Grondbedrijf

Alle informatie over actuele en toekomstige werkzaamheden aan wegen en groen, uitgevoerd door de Handhaving gemeente Tilburg, is ook te bekijken op: http://openbarewerken.tilburg.nl

Pagina 1 van 1


---- --