Ingezonden persbericht


Persbericht:

Amsterdam, maandag 26 maart 2007

CityZapper.nl presenteert top 10 populairste steden bestemmingen Barcelona veruit populairste stad

CityZapper is een Nederlandstalige website die bezoekers voorziet van leuke adresjes voor uitgaan, musea, hotspots en restaurants in steden overal ter wereld.

Uit de statistieken van de eerste 450.000 unieke bezoekers dit jaar blijkt Barcelona veruit de populairste bestemming op de hielen gevolgd door Istanbul. New York staat stabiel op de derde plaats.

De top tien meest populaire steden zijn:


1. Barcelona

2. Istanbul

3. New York

4. Rome

5. Parijs

6. Londen

7. Berlijn

8. Lissabon

9. Madrid

10. Wenen

De interesse voor Istanbul is volgens Christian Clerx, initiator CityZapper, opmerkelijk te noemen. 'Onze website is mede door bezoekers aangeleverde informatie uniek. De afgelopen vier maanden hebben we een toename in het internetverkeer gezien, wellicht dat er online een andere interesse bestaat dan offline'.

CityZapper wordt dagelijks bijgewerkt met nieuwe tips en foto's door de diverse City Reporters en bezoekers van de website. De redactie controleert voor plaatsing alle tips. Gebruikers van CityZapper beschikken hierdoor over actuele en betrouwbare informatie en kunnen in korte tijd zo veel mogelijk leuke plekken in een stad ervaren. Door recente integratie van Googlemaps is navigatie door een stad nog gemakkelijker. Daarnaast is het mogelijk om op de website realtime stedenreizen, vliegtickets en hotels te boeken.

Over CityZapper ®
CityZapper is een initiatief van media en concept bureau Multi Channel Marketing. Voor meer informatie zie: www.CityZapper.nl. Touroperator Transeurope is exclusief leverancier van het stedentrip en hotel aanbod.

Noot voor de redactie,