Gemeente Goirle

Deel Van Haestrechtstraat bijna drie maanden afgesloten

De Van Haestrechtstraat is in verband met werkzaamheden van maandag 26 februari t/m medio mei tussen de Tilburgseweg en het Tweepad afgesloten voor al het verkeer. In opdracht van de gemeente wordt er een apart regenwaterriool naast het vuilwaterriool aangelegd, het wegdek krijgt een nieuwe asfaltlaag en de trottoirs worden opnieuw gelegd. De werkzaamheden worden uitgevoerd door de firma KWS te Klundert. Er worden in het genoemde straatdeel bomen gerooid. Na afronding van de werkzaamheden worden er bomen teruggeplaatst.

Met omleidingsborden wordt een alternatieve route voor het verkeer aangegeven.
Er is sprake van verkeershinder op de Tilburgseweg. Een rijstrook van de Tilburgseweg wordt afgesloten als het regenwaterriool in het wegdek van deze weg aangesloten wordt. Het verkeer wordt dan met een tijdelijke verkeerslichteninstallatie geregeld.

Andere route stadsbusdienst
De stadsbusdienst Lijn 1 rijdt een andere route tijdens de werkzaamheden. Vanuit Tilburg via Abcovenseweg - Rillaersebaan - Guido Gezellelaan - Albert Schweitzerstraat - Martin Luther Kinglaan - Schimmelpenninck v d Oyestraat - Rillaersebaan - Tilburgseweg - Dorpsstraat en vervolgens de normale route. Richting Tilburg rijdt de bus bovenstaande route in omgekeerde volgorde.
Er zijn noodhaltes geplaatst op Tilburgseweg ( ter hoogte van de Maria Boodschapkerk), de Guido Gezellelaan en de Martin Luther Kinglaan.