Amsterdam Airport Schiphol

Published: 10:15 26.03.2007 GMT+2 /Source: Schiphol Group /AEX: SCHIPHOL /ISIN:

Celerant Consulting vestigt Nederlands kantoor in WTC Schiphol Airport

De internationale onderneming Celerant Consulting heeft met Schiphol Real Estate een contract getekend voor de huur van 580 vierkante meter kantoorruimte in WTC Schiphol Airport. Celerant heeft deze maand zijn intrek genomen in het WTC. De transactie is tot stand gekomen in samenwerking met Cushman & Wakefield. WTC Schiphol Airport is een ontwikkeling en belegging van KFN en Schiphol Real Estate.

Celerant kan in het WTC Schiphol Airport optimaal gebruik maken van het uitgebreide netwerk van bestemmingen van Amsterdam Airport Schiphol. Ook de bereikbaarheid, parkeermogelijkheden en de aanwezige faciliteiten speelden een doorslaggevende rol bij de keuze van het bedrijf om het Nederlandse kantoor op de luchthaven te vestigen.

Celerant
Celerant, opgericht in 1987, heeft ruim 500 medewerkers. De onderneming is daarmee de grootste onafhankelijke speler in het segment van 'operations management' in de wereldwijde adviesmarkt. Het bedrijf helpt toonaangevende bedrijven wereldwijd, in allerlei verschillende sectoren, meetbare en duurzame prestatieverbeteringen te realiseren.

KFN
KFN (1995) is een Nederlandse vastgoedonderneming, 100% dochter van Stichting Pensioenfonds ABP, die zich richt op het hogere segment van de Nederlandse kantorenmarkt. De kwalitatief hoogwaardige kantoorcomplexen bevinden zich in de grote stedelijke knooppunten van Nederland.

Schiphol Real Estate
Schiphol Real Estate, 100% dochter van Schiphol Group, houdt zich bezig met het ontwikkelen van, het beleggen in en het beheer en de exploitatie van commercieel vastgoed op en rond luchthavens.



Amsterdam Airport Schiphol