Ingezonden persbericht


Brocade versterkt positie als SAN-marktleider in 2006

Recente rapporten bevestigen leiderspositie en groei in alle SAN-categorieën

Tilburg, 26 maart 2007 - Brocade Communications Systems, Inc. (Brocade®) (Nasdaq: BRCD) versterkt zijn positie als marktleider in de Storage Area Network-markt (SAN). Recente marktrapporten bevestigen dit. Volgens het SAN Equipment Worldwide Market Shares-rapport van de Synergy Research Group en het Quarterly SAN-rapport over het vierde kwartaal van 2006 van de Dell'oro Group heeft Brocade in 2006 zijn leiderspositie in de SAN-markt versterkt. Van alle SAN-leveranciers is het bedrijf het afgelopen jaar het hardst gegroeid. Beide rapporten vermelden ook dat het aandeel van Brocade in de Enterprise Director-markt aanzienlijk toenam en dat het bedrijf dankzij groei zijn vooraanstaande positie op het vlak van SAN fabric-switches heeft geconsolideerd.

Brocade maakte onlangs de positieve resultaten over het eerste kwartaal van 2007 bekend. Dit is voor het bedrijf het vijfde winstgevende kwartaal op rij. Daarnaast rondde Brocade op 29 januari 2007 de overname van McDATA Corporation af. Door deze acquisitie beschikt het bedrijf over het breedste product- en dienstenaanbod voor de zakelijke markt. De nieuwe organisatie is een vooraanstaande leverancier van datacenter-networking-, consolidatie-, migratie-, bedrijfscontinuïteits-, disaster recovery- en andere data access- en storageoplossingen.

"Wij zijn zeer verheugd dat de meest veeleisende klanten blijven kiezen voor Brocade. Voor high-performance en bedrijfskritische storagenetwerken vertrouwen ze op ons", zegt Tom Buiocchi, Vice-President Worldwide Marketing van Brocade. "Ook de komende jaren willen we klanten toegevoegde waarde blijven bieden met innovatieve oplossingen. Zo zijn klanten ervan verzekerd dat hun investeringen het gewenste resultaat opleveren."

Over Brocade Communications Systems, Inc.
Brocade is toonaangevend leverancier van netwerkstorageoplossingen voor het verbinden, delen en beheren van bedrijfsinformatie. Met Brocade-producten zijn organisaties beter in staat hun IT-infrastructuur te optimaliseren en een compliant databeheer te voeren. Meer informatie is te vinden op www.brocade.com of op te vragen via info@brocade.com.



Ingezonden persbericht