Ingezonden persbericht


Persbericht
Draadloze bewegingsvrijheid voor PC-gebruikers met twee nieuwe Plantronics' Bluetooth headsets Voor multimedia, muziek en internettelefonie

Hoofddorp, 26 maart 2007 --- Plantronics komt met twee nieuwe draadloze headsets voor PC-gebruik, de .Audio 990 en de .Audio 910 USB. Beide headsets zijn voorzien van Bluetooth technologie en vormen een uitbreiding van de bestaande draadloze kantoor headsets naar de PC-sector. Beide nieuwe headsets zijn stijlvol vormgegeven en geknipt voor internettelefonie, multimedia en muziek op PC's en laptops.

Plantronics .Audio 990 Bluetooth Stereo Headset
Met de .Audio 990 kan de gebruiker draadloos naar muziek of multimediacontent luisteren, terwijl hij verbonden blijft met een ander Bluetooth apparaat, zoals een mobiele telefoon. Ideaal voor mensen die graag opgaan in muziek of film, maar die toch verbonden willen blijven met de buitenwereld. De .Audio 990 waarschuwt met een pieptoon voor een binnenkomend gesprek, dat kan worden beantwoord met een simpele druk op een knop, waarbij de muziek of de film pauzeert. De headset is uitgerust met een universele Bluetooth Audio adapter en biedt derhalve draadloos contact met elk apparaat met een 3,5 mm aansluiting voor headsets, zoals iPod, laptop, thuisstereo, TV, MP3 spelers en multimedia toestellen als de Sony PSP. De Plantronics .Audio 990 heeft een aanbevolen richtprijs van euro 149,99, inclusief BTW, en is nu beschikbaar bij de geautoriseerde Plantronics reseller.

Plantronics .Audio 910 USB
Plantronics .Audio 910 USB is de eerste PC-headset die draadloos functioneert met populaire applicaties voor internettelefonie, waardoor de gebruiker zich kan verwijderen van zijn PC. Dit is mogelijk dankzij een unieke USB Bluetooth Voice adapter en software, die in combinatie zorgen voor een baanbrekend nieuwe vorm van gebruik. Zonder de noodzaak Bluetooth-drivers te installeren is het aansluiten simpel Plug and Play. En kan de draadloze conversatie via de PC beginnen.

De Bluetooth headset zelf kan de gehele werkdag comfortabel gedragen worden en heeft een excellente geluidskwaliteit dankzij de achtergrondgeluidwerende microfoon en de nieuwste lithium batterijtechnologie, voldoende voor 6 uur spreektijd en 100 uur standby. Daarnaast beschikt de .Audio 910 USB over Plantronics Multipoint technologie. Dat wil zeggen dat de headset niet alleen verbonden is met de PC, maar ook met een tweede Bluetooth apparaat, zoals een mobiele telefoon. Dus zelfs als je in een VoIP gesprek gewikkeld bent over de PC kun je een binnenkomend mobiel telefoongesprek opnemen met een simpele druk op de knop.

"We maken nu prijswinnende headsets voor iedereen," zegt Philip Vanhoutte, EMEA Managing Director bij Plantronics. "Zowel de .Audio 990 en de .Audio 910 zetten een nieuwe standaard in geluidskwaliteit, functionaliteit, ontwerp en draadloze vrijheid."

Prijs en beschikbaarheid
De Plantronics .Audio 910 USB heeft een verkoopprijs van euro 129,99, inclusief BTW, en is te koop bij de geautoriseerde Plantronics wederverkoper.

Over Plantronics
Plantronics stond in 1962 aan de wieg van de eerste lichtgewicht headset en is sindsdien de voorloper op het gebied van geluidsinnovatie en geluidskwaliteit. De producten borduren voort op Plantronics' ervaring in mission critical communicatie - waaronder ook de ontwikkeling van de headset die Neil Armstrong gebruikte voor het uiten van zijn legendarische woorden "One small step for man..." vanaf de maan. Plantronics' producten voor kantoor, contact centers, mobiele telefonie en entertainment maken communiceren makkelijker, comfortabeler en doelmatiger. Kijk voor meer informatie op www.plantronics.com of bel 0800 7526876

Voor meer informatie voor de pers:
Lubbers & De Jong
Margriet Luttikhuizen
T: +31 (0)20 421 0565
E: Margriet@l-dj.nl