Villa's en appartementen in Turkije nu nieuw bij NOVASOL


Per vandaag te boeken: vakantie in Turkije ver weg van het massatoerisme

TILBURG, 20070326 -- Per direct biedt NOVASOL, Europa's grootste aanbieder van vakantiehuizen ook accommodatie aan in de mooiste kuststreken van de Turkse Rivièra, de Egeïsche Kust en de Lycische Kust.

Turkije is sinds de laatste jaren één van de populairste vakantielanden aan de Middellandse Zee. Prachtige stranden, een warme gastvrijheid, een unieke cultuur en een wonderbaarlijk zonnig klimaat veroveren jaarlijks de harten van miljoenen vakantiegasten.

Dicht bij de mooiste kusten van Turkije biedt NOVASOL privé vakantiehuizen, villa's en appartementen, allen gelegen buiten de gebieden met massatoerisme. Hier vindt men nog de authenticiteit van het land en haar overweldigende natuur. Hier kunt u zich terugtrekken uit de dagelijkse stress, vrij bewegen en in alle rust ontspannen op de momenten die u zelf kiest.

Het aanbod van NOVASOL is toegesneden op de zelfbewuste en geëmancipeerde Turkije reiziger die niet op zoek is naar animatie, verplichte etenstijden of het delen van een accommodatie met vele anderen. Zo is er een keuzevrije aankomst waarbij de gast zelf bepaalt op welke dag hij wil aankomen en vertrekken. Hierdoor is een vakantie in een NOVASOL vakantiehuis prima te combineren met een flexibel te boeken vlucht. Het reisbureau is u hierbij graag van dienst. Indien u over een huurauto wil beschikken, is dit eveneens via NOVASOL te boeken. Wij brengen uw reservering dan onder bij onze partner Sunny Cars.

De vakantiehuizen van NOVASOL in Turkije zijn aantrekkelijk geprijsd. Zo kost een week aan de Turkse kust in mei per persoon per dag slechts ¤ 9,- (bij maximale bezetting).

De NOVASOL Turkije gids is vanaf heden bij het reisbureau en via www.novasol.nl kosteloos te verkrijgen.