3 VO - Verenigde Verkeers Veiligheids Organisatie

Persbericht

Veilig Verkeer Nederland Hillegom presenteert fietscursus

Hillegom,

Wilt u graag blijven fietsen, maar voelt u zich onzeker op de fiets? Of is het verkeer u te druk? Dan is deze cursus iets voor u!

In een programma van een hele dag krijgt u theorieles, een gehoor-, en gezichtstest en fietsgymnastiek onder leiding van een fysiotherapeut. Een fietsenmaker kijkt of uw fiets goed is afgesteld. Verder laat hij materialen zien die het fietsen comfortabeler en veiliger maken. Op- en afstappen, de noodstop, slalom, bochten rijden en het gebruik van versnellingen worden geoefend in een parcours. Tenslotte fietsen we een route waar een aantal moeilijke verkeerssituaties in voorkomen en waarin de cursisten hun kennis en vaardigheid kunnen toepassen.

De cursus wordt gehouden op dinsdag 27 maart in gebouw De Hoeksteen te Hillegom.

Om de kosten in de hand te houden wordt van deelnemers een bijdrage van EUR 5,- gevraagd, waarvoor ook een lunch aangeboden wordt. Aan het eind van de cursus krijgt iedere deelnemer een certificaat en een persoonlijk advies mee.

Voor informatie en opgave onder vermelding van naam, adres, woonplaats en geboortedatum kunt U terecht bij de voorzitter van Veilig Verkeer Nederland afdeling Hillegom:
Mevr. M. Dekker
o.v.v. Fietscursus
Leidsestraat 86
2182 DR Hillegom
0252-521251 / 06-54755007
mariandekker@raketnet.nl

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Mevr. Mevr. M. Dekker
Veilig Verkeer Nederland
Voorzitter
mariandekker@raketnet.nl
0252 521251