Gemeente Grave

27 maart as. Informatieavond Grave 2020

Dinsdag 27 maart bent u van harte welkom bij de presentatie van de uitkomsten van het project Grave 2020: Grave blikt vooruit. Tijdens deze avond presenteren we een samenvatting van de rondetafelgesprekken die in januari in de 4 kernen zijn gehouden en waar ruim vijftig inwoners hun ideeën en verwachtingen hebben uitgesproken. Ook de ideeën die leerlingen van het Merletcollege hebben ingebracht komen daarbij aan bod. Tijdens deze bijeenkomst geven we ook aan wat er met de uitkomsten gaat gebeuren en hoe ze in het toekomstige beleid kunnen worden opgenomen. Besluiten daarover neemt de gemeenteraad.

De informatieavond vindt plaats in het Palazzotheater aan de Maasstraat in Gave en begint om 19.30 uur (tot uiterlijk 21.00 uur). Belangstellenden zijn van harte welkom; de deelnemers aan de rondetafelgesprekken hebben een persoonlijke uitnodiging ontvangen voor de bijeenkomst.

Informatie mevr. T. Winnemuller (0486) 477 238 t.winnemuller@grave.nl of dhr. A. Cornelissen, (0486) 477 225 a.cornelissen@grave.nl .