Gemeente Barneveld


Hoorzitting over Detailhandelsstructuurvisie Barneveld

Afbeelding bij bericht

Op dinsdag 27 maart 2007 organiseert de gemeente Barneveld een hoorzitting over de opgestelde Detailhandelsstructuurvisie Barneveld. De hoorzitting krijgt de vorm van een 'ronde-tafelgesprek'. De bijeenkomst wordt gehouden in de raadszaal, is openbaar toegankelijk en begint om 19.30 uur.

De Detailhandelsstructuurvisie Barneveld is in de afgelopen periode op interactieve wijze tot stand gekomen. Zowel aan het begin van het traject als bij de presentatie van de conceptvisie, is een groot aantal belanghebbenden betrokken geweest. Tijdens de behandeling van de visie in de commissie Bestuur van 13 februari 2007 bleek, dat de meerderheid van de commissie hecht aan een hoorzitting over deze visie.

Tijdens het ronde-tafelgesprek op 27 maart aanstaande geeft BRO uit Vught, het bureau dat de visie heeft opgesteld, een korte presentatie over de visie. Daarnaast leveren 'ervaringsdeskundigen' uit de retail een bijdrage. Ook belangstellenden krijgen ruimte om een mening over de visie te geven.

De commissie Bestuur neemt tijdens deze hoorzitting geen besluit, maar betrekt de verkregen informatie bij de behandeling van de visie tijdens de raadsvergadering van dinsdag 8 mei 2007.

De hoorzitting in de raadszaal van Barneveld draagt een openbaar karakter. Belangstellenden zijn daarom van harte welkom om de bijeenkomst bij te wonen.

Detailhandelsstructuurvisie

De Detailhandelsstructuurvisie Barneveld is te vinden op de internetsite door op de link te klikken.
Mutatiedatum 21/03/2007