Gemeente Maassluis

Thema-avond op 27 maart

Thema-avond 27 maart

Op dinsdag 27 maart wordt in het stadhuis van Maassluis weer een thema-avond georganiseerd. De thema-avonden zijn een onderdeel van het Debat op dinsdag. De gemeenteraad komt iedere dinsdagavond bij elkaar. De ene week voor het Debat op dinsdag met discussies in commissieverband en een raadsvergadering. De andere week voor een bijeenkomst met een thema. De themabijeenkomsten beginnen om 20.00 uur.

De agenda ziet er als volgt uit:

In de Raadzaal:

Van 20.00 - 21.00 uur: Toelichting op het verkavelingsplan fase II Burgemeesterswijk

Toelichting:

De Ontwikkelingscombinatie Burgemeesterswijk (OCB) heeft een concept voorstel gedaan voor de verkaveling op hoofdlijnen van de tweede fase van de herstructurering van de Burgemeesterswijk. Op de thema-avond wordt een toelichting gegeven op de ontwikkelingen.

In zaal de Buys:

Van 21.15 - 22.30 uur: Oriëntatie op het Waterplan voor de gemeente Maassluis

Toelichting:

In het waterplan beschrijven de gemeente en het waterschap de visie en maatregelen ten behoeve van het waterbeheer voor de komende jaren. Om nu en in de toekomst zorg te dragen voor een droge en veilige woonomgeving, is het van belang alle water- en ruimtegerelateerde maatregelen samen te vatten in een helder plan. Tijdens deze avond zal informatie worden verstrekt over het in ontwikkeling zijnde Waterplan- Maassluis. Besluitvorming over het plan is pas in een later stadium aan de orde.