Gemeente Tiel


Zebrapad Predikbroedersweg

Op dinsdag 27 maart wordt er een zebrapad aangebracht op de Predikbroedersweg ter hoogte van de scholen. Dit zebrapad is het resultaat van de wijkschouw met het wijkcomité Westroijen en wijkwethouder Verspuij in september 2006. Het wijkcomité ijverde al jaren voor een zebra op deze weg. Dit comité heeft dit streven overgenomen van de verkeerscommissie van de scholen.

De werkzaamheden en de planning
Dinsdag 27 maart start aannemersbedrijf Pelle Markeringen uit Tuil met de uitvoering. Het aanbrengen van de markering gebeurt na 10 uur s'ochtends. De totale tijdsduur bedraagt twee uur. Als het door onvoorziene weeromstandigheden niet mogelijk blijkt om op dinsdag 27 maart te starten, wordt er uitgeweken naar woensdag of donderdag.

Overlast voor het verkeer
Tijdens de werkzaamheden is de weg half afgesloten voor verkeer. Eerst wordt één rijbaanhelft gemarkeerd en daarna de andere rijbaanhelft, waarna het verkeer er gelijk overheen kan. Voor hulpdiensten zoals brandweer en ambulance blijft doorgang altijd mogelijk.

Halen en brengen van kinderen naar school
Aangezien de start van de uitvoering na 10 uur zal zijn, zal er nagenoeg geen overlast zijn voor het halen en brengen van de kinderen.

Vragen
Als u vragen heeft, kunt u contact opnemen met de heer B. Douwe, die als toezichthouder het werk zal begeleiden, telefoonnummer (06) 18 30 49 59.

stuur naar een bekende stuur naar een bekende Laatst bijgewerkt: 21 maart 2007