Ingezonden persbericht


CBL Well Being congres in Utrecht

Het Centraal Bureau Levensmiddelenhandel nodigt u van harte uit aanwezig te zijn bij het CBL Well being congres op dinsdag 27 maart 2007 in Utrecht.

Het Well being congres duurt van 10.30 tot 12.00 uur en vindt plaats in congreszaal Irene in het Jaarbeurscomplex tijdens de Food Week. Vanaf 10.00 uur ontvangen wij u graag met een kopje koffie.

De consument van tegenwoordig wil graag genieten van het leven. In het huidige drukke bestaan zorgt men goed voor zichzelf. Ook aan tafel. Gezond, lekker, gemak, kwaliteit, vers, duurzaam; dat zijn de sleutelwoorden. Het gaat om een goed gevoel. Bewust kiezen, leven en bewegen horen hier bij. Wat vertellen de cijfers hier over? Hoe spelen fabrikant en retailer in op de well being trend? Wat zijn de factoren voor succes?

Onder leiding van Peter Garstenveld, hoofdredacteur Beleggersbelangen, voormalig hoofdredacteur Distrifood, laten prominente sprekers hun licht schijnen over het thema Well being. Tiny Sanders, Voorzitter Hoofddirectie Campina en Dick Boer, Directievoorzitter Albert Heijn, geven hun visie op Well being vanuit de retail en de industrie. Bovendien verwelkomen wij Gerda Verburg, de nieuwe minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit.

Na afloop van het congres nodigen wij u graag uit voor een bezoek aan het CBL-paviljoen en het Well being plein in hal 12 van de Food Week.

U kunt zich door deze mail te beantwoorden aanmelden voor het congres. Ook voor het maken van interviewafspraken met de heer Van den Doel kunt u contact opnemen met ondergetekende.

Mocht u zich al hebben aangemeld dan kunt u deze mail als niet verzonden beschouwen.

Met vriendelijke groet,
Miranda M.G. Boer
Hoofd PR en Voorlichting CBL

070-3376200
06-51502772

Het Centraal Bureau Levensmiddelenhandel (CBL) is de belangenbehartiger en spreekbuis van de supermarkten in Nederland.