Onderzoek wijst uit of ondernemers in Nederland gelukkig zijn.

22.03.2007 / 11:13 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: Synpact

Synpact

Tijdens de 10e editie van de Week van de Ondernemer gaan de minister van Economische Zaken Maria van der Hoeven en de voorzitter van MKB-Nederland Loek Hermans in op de uitkomsten van het Nationaal Ondernemers Onderzoek. Uit dit onderzoek zal blijken hoe gelukkig de Nederlandse ondernemer is.
Tevens wordt de top-5 van ingrediënten voor succes in Nederland uit het onderzoek toegelicht door gerenommeerde topondernemers zoals Bram Moszkowicz (Moszkowicz Advocaten), Victor Muller (Spyker Cars), Tobias Walraven (Dutch Water Dreams) en Ben Tiggelaar.

Het Nationaal Ondernemers Onderzoek
In opdracht van de Week van de Ondernemer heeft onderzoeksbureau Vos & Jansen ruim 700 ondernemers ondervraagd naar de status van hun geluk, hun belangrijkste succesfactoren en hun aandachtsgebieden voor groei. Een greep uit de vragen: Hoe gelukkig bent u als ondernemer in Nederland? Hoe succesvol vindt u zichzelf? Bent u tevreden met het ondernemersklimaat in Nederland? Wat zijn uw voorwaarden voor succes? Waarin moet u investeren om uw ambities waar te maken? Tijdens de Week van de Ondernemer worden de belangrijkste headlines van het onderzoek gepresenteerd. De volledige resultaten van het onderzoek worden tijdens de Week van Ondernemer gepubliceerd op www.weekvandeondernemer.nl/online.

De Week van de Ondernemer
Op 27, 28 en 29 maart vindt in de Jaarbeurs Utrecht de 10e editie van de Week van de Ondernemer plaats. Het grootste ondernemersevenement van Nederland heeft dit jaar het thema De weg naar succes. Inmiddels is de Week van de Ondernemer compleet uitverkocht. Ruim 6.000 ondernemers komen in drie dagen tijd inspiratie opdoen, netwerken en luisteren naar de nieuwste trends op gebied van ondernemen. Ruim 100 specialisten, coaches en topondernemers informeren ondernemers tijdens workshops, masterclasses en lezingen. Elke dag staat speciaal in het teken van een aantal sectoren, namelijk: Dinsdag 27 maart Bouw en Industrie & Retail Woensdag 28 maart Transport, Logistiek, Groot-en Tussenhandel & Horeca, Recreatie,
Toerisme en Cultuur
Donderdag 29 maart Zakelijke Dienstverlening

De Baas van het Jaar en De Zaak van het Jaar
Als feestelijke middelpunt van de Week van de Ondernemer vindt op woensdagavond 28 maart de Party & Award Night plaats. Een gelegenheid vol ambiance waar de uitreiking en bekendmaking van onder andere De Baas van het jaar 2007(initiatiefnemer Unique) en De Zaak van het Jaar 2007 (initiatiefnemer De Zaak) plaatsvindt.

Haarlem, maart 2007