Amsterdam RAI

persbericht

Minister-president balkenende opent autorai

AutoRAI 2007 wordt op dinsdagavond 27 maart officieel geopend door minister-president Jan Peter Balkenende. Hij zal tijdens de openingsplechtigheid tevens het startsein geven voor de campagne 'Start Future Now!', waarmee de autobranche laat zien wat er gebeurt op het gebied van schone, zuinige, veilige en stille auto's.

Net als in 2003 wordt de Officiële Opening van de AutoRAI verricht door minister-president Balkenende. Tijdens deze feestelijke bijeenkomst, die door meer dan duizend genodigden zal worden bijgewoond, worden tevens korte inleidingen gehouden door Arjen de Jong, voorzitter van het TentoonstellingsComité AutoRAI, en Antonio Baravalle, President van Alfa Romeo S.p.A. in Turijn.

De genodigden maken vervolgens een rondgang langs de belangrijkste hoogtepunten van de tentoonstelling, zoals het ECO Village en het paviljoen 'Auto in de Toekomst'. Na de officiële opening vormt de Gala-avond de start van Nederlands grootste autofeest.

Over AutoRAI

AutoRAI 2007 is voor het publiek geopend vanaf donderdag 29 maart tot en met maandag 9 april, Tweede Paasdag, en vindt plaats in alle hallen van Amsterdam RAI. Tijdens de AutoRAI worden alle soorten personenauto's, toebehoren en accessoires tentoongesteld. De beurs is op werkdagen geopend van 11 tot 22 uur en in de weekends en op beide Paasdagen van 10 tot 17 uur. AutoRAI 2007 wordt georganiseerd door Amsterdam RAI in nauwe samenwerking met RAI Vereniging. Voor uitgebreide informatie, breng een bezoek aan www.autorai.nl.

Amsterdam, 22 maart 2007

Noot voor de redactie /