AutoRai

The Stig meets JP op AutoRAI

(3/23/2007)
Op 27 maart a.s., tijdens de gala-avond van de AutoRAI, zal premier Jan-Peter Balkenende een bezoek brengen aan de Top Gear-stand voor een ontmoeting met niemand minder dan The Stig.

Het zal geen bijster geanimeerd gesprek worden tussen die twee, maar ze delen samen wel eenzelfde passie: autoâs. The Stig is een man van weinig woorden. Hij geeft liever gas. De vraag is dan ook of hij onze premier bij kan benen in diens spreeksnelheid.

Wie is sneller?
Zeker is dat beiden gecharmeerd zullen zijn van de Nederlandse A1 Grand Prix raceauto van het team van Jan Lammers waarin coureur Jeroen Bleekemolen dit seizoen zo succesvol is geweest. En die auto staat op de stand van Top Gear.

Nu nog actueler
De start van de AutoRAI kent nog een nieuwtje voor Top Gear. Op 27 maart gaat ook de geheel vernieuwde website www.topgear.nl live. Dat betekent dat lezers niet elke maand hoeven te wachten want nu meldt Top Gear alle dagen het allerlaatste nieuws. Niet alleen verzorgen we dagelijks autonieuws, de site wordt een compleet multimediaal platform voor liefhebbers van autoâs, humor, games, videoâs, achtergrondverhalen en veel meer.