Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Vredestein-game al ruim 300.000 keer gespeeld

'Stein' overhandigt winnaar tijdens AutoRAI sleutels van Fiat Punto

A m s t e r d a m , 2 6 m a a r t 2 0 0 7 - Trac Challenge, de online race-game van Vredestein, is sinds de lancering in het najaar van 2006 al ruim 300.000 keer gespeeld. De beste speler tot nu toe mag een jaar lang rondrijden in een Fiat Grande Punto.

De sleutels worden aan de winnaar overhandigd door 'Stein', de hoofdrolspeler in de game. De ceremonie vindt plaats op dinsdag 27 maart om 14.00 uur in de Vredestein-stand op de AutoRAI.

"Met Trac Challenge hebben we aangetoond dat 'advergaming' een uitermate effectief element kan zijn in een eigentijdse marketing-campagne," stelt Marcel Veeneman, country manager van Vredestein Banden. "We houden de game dan ook zeker online, en geven er - verderop dit jaar - nog een verrassende draai aan."

De Grande Punto wordt ter beschikking gesteld door Fiat Auto Nederland (http://www.fiat.nl/). De Vredestein game is te vinden op http://www.tracchallenge.com.

VOOR DE REDACTIE
Op http://www.tracchallenge.nl/pers zijn stills uit de game te downloaden. Dinsdag 27 maart vanaf 18.00 zijn hier tevens high-resfoto's van de uitreikings-ceremonie te downloaden.

Vredestein-stand: Hal 05 (Noordhal), stand 111



Ingezonden persbericht