Vodafone 118 is nu 1800

27.03.2007 / 13:11 / Rubriek: Economie / Organisatie: Vodafone

Vodafone

http://www.vodafone.nl

Vodafone 118 is nu 1800

Nummerinformatie en Doorverbinden door Vodafone nu via 1800

Maastricht, 27 maart 2007 - Vanaf morgen kan heel Nederland via het nieuwe nummer 1800 bij Vodafone terecht voor de dienst Nummerinformatie en Doorverbinden. Het nummer 1800 komt bij Vodafone in de plaats van het nummer 118 dat per 1 april wordt opgeheven. Nieuw is dat de Vodafone informatiedienst via 1800 nu voor alle bellers in Nederland bereikbaar is, zowel via mobiel als ook via de vaste lijn. Vodafone breidt hiermee haar dienstverlening uit naar niet-Vodafone klanten.

Vodafone biedt via 1800 Nummerinformatie aan over alle vaste en mobiele nummers in heel Nederland. De beller kan zich ook laten doorverbinden met het opgevraagde nummer en krijgt het nummer eveneens per SMS toegestuurd. Bellers kunnen maximaal 6 nummers per gesprek opvragen.

Peter Doveren, Directeur Customer Management bij Vodafone Nederland: 'We zien een groeiende behoefte bij klanten naar gebruiksgemak en persoonlijke service. Daar zijn onze adviseurs specifiek op getraind. Dat we deze dienstverlening nu kunnen aanbieden aan alle bellers in Nederland, ook mensen die nog geen klant bij Vodafone zijn, is een uitdaging die wij met twee handen oppakken.'

Nummerinformatie en Doorverbinden bij Vodafone is 24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen per week en is met een gemiddelde wachttijd van 9 seconden een van de snelste servicediensten in heel Nederland. Vodafone heeft voor de kwaliteit van haar klantenservice al diverse prijzen in de wacht gesleept. De dienst kost Euro 1,30 per gesprek.

/ / / / / / / / / / / / / / / /

Over Vodafone Libertel N.V.
Vodafone is een van de grootste mobiele telecommunicatiebedrijven in Nederland en maakt deel uit van de wereldwijde Vodafone Group, het meest toonaangevende telecommunicatiebedrijf voor mobiele telefonie ter wereld met proportioneel 200 miljoen klanten in vijf continenten. De Vodafone Group heeft deelnemingen in het aandelenkapitaal van mobiele operators in 25 landen. Daarnaast heeft zij een samenwerkingsverband met netwerken in 36 landen.