Ingezonden persbericht


***Perscommuniqué***

Thomsonfly kondigt nieuwe wintervluchten aan vanaf Amsterdam Schiphol

Reserveer nu

Londen, 22 maart 2007. Thomsonfly kondigde vandaag haar programma van goedkope vluchten aan vanaf Amsterdam Schiphol voor de volgende winter. De luchtvaartmaatschappij vliegt naar 3 luchthavens in het VK vanaf Schiphol met een totaal van 12 vluchten per week.

De goedkope, regelmatige vluchten van Schiphol naar Bournemouth, Coventry en Doncaster-Sheffield worden nu verkocht en kunnen gereserveerd worden door een bezoek te brengen aan www.thomsonfly.com/nl of door te bellen (vanaf Nederland) naar 0207 121 384 .De prijzen beginnen bij E34.99 enkele reis, inclusief belasting en toeslag.

Guy Stephenson, de Commerciële Directeur van Thomsonfly verklaart: "Onze Amsterdam routes zijn zeer populair, zowel voor mensen die Nederland bezoeken als voor mensen uit Nederland die naar het VK reizen. Door onze goedkope tarieven is het reizen naar de VK steeds gemakkelijker."

Deze vluchten zijn een aanvulling op het zomerprogramma van Thomsonfly met 6 vluchten per week naar Coventry, Bournemouth en Doncaster-Sheffield.

In het afgelopen jaar besteedde Thomsonfly veel aandacht aan haar programma om de volledige vluchtervaring te verbeteren. Een jaar geleden, lanceerde Thomsonfly haar flexibel bagagebeleid. Passagiers kunnen kostenloos tot 25 kg bagage meenemen, waarvan 10 kg als handbagage. Bovendien hoeft u het aantal koffers niet voor het reizen te "registreren".

Thomsonfly biedt goedkope vluchten naar meer dan 80 bestemmingen in de hele wereld vanaf 20 Britse luchthavens - meer Britse vertrekluchthavens dan welke luchtvaartmaatschappij dan ook.

Breng een bezoek aan www.thomsonfly.com/nl voor verdere informatie en om vluchten autohuur of accommodatie te reserveren.


- Einde -

Aanwijzingen voor redacteurs:
Alle prijzen zijn inclusief belasting en toeslagen en zijn onderhevig aan beschikbaarheid en waren juist bij het ter perse gaan. Beelden zijn indien gewenst beschikbaar.

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met: Kerry Harvey Tel: + 44 1582 645 354
E-mail: kerry_harvey@tui-uk.co.uk


---- --