Motorola brengt kantoor bij de mobiele werker met nieuwe, ...

27.03.2007 / 13:14 / Rubriek: Informatief / Organisatie: Motorola, inc.

Motorola, inc.

Motorola brengt kantoor bij de mobiele werker met nieuwe, slanke handcomputer

ORLANDO, Florida, March 27 /PRNewswire/ --


- Duurzame MC35 Enterprise Digital Assistant combineert telefoon, computer, GPS, camera en barcodelezer in één compact apparaat

CTIA WIRELESS 2007 - In het kader van de nieuwe activiteiten op het gebied van ondernemingsmobiliteit van Motorola, Inc (NYSE: MOT) werd vandaag de MC35 Enterprise Digital Assistant (EDA) geïntroduceerd, een alles-in-één communicatieapparaat. Het apparaat gebruikt de stem- en gegevenstoepassingen die mensen verwachten van een kantoorcomputer en biedt dit in de vorm van een duurzame, mobiele, compacte handcomputer. De MC35 sluit aan bij de duurzame MC50 en de sterke MC70 als derde apparaat in de EDA-serie van Motorola en is ontworpen om de ongemakken van het alledaagse gebruik op kantoor of in het veld tegen te gaan en tegelijkertijd draadloze connectiviteit, functionaliteit en beheersbaarheid van ondernemingsklasse aan mobiele professionals te bieden.

De MC35 combineert geavanceerde celtechnologie - waaronder een ingebouwde Global Positioning Satellite (GPS), WiFi en Bluetooth - met laptopfunctionaliteit, camera en barcodelezer. Gebruikers kunnen praten, e-mailen, internetten, missiekritische bedrijfstoepassingen gebruiken en gegevens opslaan (inclusief handtekeningen) met één, gemakkelijk te gebruiken apparaat voor lagere totale aanschafkosten.

"De nieuwe MC35 is een doorbraak in de duurzame EDA-wereld," aldus Jeff Bradley, vice-president van AT&T van de afdeling Wireless Business Data Services. "Het feit dat het apparaat klein is, een grote display heeft en belangrijke extra functies heeft zoals een ingebouwde GPS en push-to-talk pakt de grote behoeftegebieden aan voor onze aangesloten klanten. De MC35 is eenvoudigweg een uitstekend draadloos communicatiehulpmiddel, waardoor Motorola en wij samen nog robuustere en bredere oplossingen kunnen bieden aan onze zakelijke klanten."

Met ondersteuning voor draadloze gegevensnetwerken voor hogesnelheids-EDGE, gebaseerd op de GSM-standaard voor draadloos, en Motorola's relaties met AT&T en andere draadloze providers, geeft de MC35 EDA gebruikers hoge draadloze gegevenssnelheden en toegang tot rijke toepassingen met beveiliging op bedrijfsniveau. Het kan gemakkelijk aangesloten worden aan de draadloze LAN (WLAN) van een organisatie via 802.11b/g voor gegevenscommunicaties, wat betere controle geeft over het gebruik en de kosten van draadloze WAN. De Bluetooth-functionaliteit van MC35 stelt gebruikers eveneens in staat draadloos af te drukken of aangesloten te worden met andere randapparatuur.

"De MC35 demonstreert Motorola's belofte om mobiliteitsoplossingen aan ondernemingen te bieden die mensen aansluiten aan bedrijfskritische bronnen waar dan ook, zodat ze beslissingen kunnen maken op basis van meer informatie, de productiviteit en efficiëntie kunnen verhogen, klantentevredenheid kunnen verbeteren en de concurrentie voor kunnen blijven," zegt Bob Chen, vice-president en algemeen manager voor mobiele computing voor de zakelijke mobiliteitsactiviteiten bij Motorola Networks & Enterprise. "Onze ervaring in het bieden van sterke, industriële mobiele computers en duurzame Enterprise Digital Assistants aan 's werelds toonaangevende bedrijven maakt van Motorola een technologieprovider die de mobiliteitsbehoeften van bedrijven van de huidige mobiele werkkrachten kan vervullen."

De MC35 is gebaseerd op Intels Xscale PXA270 416 MHz-processor en het besturingssysteem Microsoft Windows Mobile 5.0 om verbeterde geheugenbeheer, beveiliging en push e-mail-mogelijkheden te leveren voor toegang voor mensen en informatie onderweg.

Momenteel kunnen meer dan 25 van de bedrijfstoepassingen van onze partners worden aangesloten aan het apparaat - wat sterke functionaliteit en oplossingen op maat mogelijk maakt die ontwikkelingstijd en kosten drukken. De partners zijn: @hand, Agentek, Apacheta, Astea, Cognito, Corrigo, Dexterra, EnfoTrust, HipVoice, iAnywhere, IEA, MobileFrame, Nuance Communications, O4 Corp, Openhand, Pangean Technologies, PocketMobile, Reflexis, Salesforce.com, Sonim Technologies, Spectra Interface, Stay-Linked, Syclo, Tom Tom, Vettro en TeleNav.

Mobiel apparaatbeheer en dienstverlening

De mogelijkheid om veilig mobiele apparaten op het bedrijfsnetwerk te controleren en beheren, is een grote zorg voor IT-managers en besluitvormers. Motorola pakt deze zorgen direct aan door het bieden van eenvoudige en veilige management van de MC35 via Motorola's Mobility Services Platform (MSP). MSP is een geïntegreerde oplossing die gecentraliseerde bedrijfsbreed beheer van mobiele apparaten biedt, mobiele toepassingen en draadloze netwerkinfrastructuur. Door het vestigen van een veilige architectuur voor bedrijfsmobiliteitsmanagement, zoals MSP, kunnen organisaties mobiele apparaten, zoals de MC35, versneld invoeren. Daarnaast kunnen ze op afstand toepassingen beheren, systemen en firmware op mobiele apparaten bedienen; problemen van eindgebruikerapparaten proactief vaststellen en oplossen, en robuuste veiligheidsmechanismen voor bevestiging en encryptie in een organisatie implementeren.

Om klanten te helpen hun piekprestaties te onderhouden, biedt Motorola "Service from the Start with Comprehensive Coverage" (service vanaf de start met uitgebeide dekking) voor de MC35. Deze unieke service vereenvoudigt het reparatieproces en vermindert onvoorziene uitgaven door onopzettelijke schade aan displays, toetsenborden en andere interne en externe componenten zonder extra kosten op te nemen in de service. Dit alles draagt eraan bij dat klanten de kritische communicatiemogelijkheden die ze nodig hebben, blijven behouden. "Service from the Start with Comprehensive Coverage" is een meerjarenovereenkomst die snelle levertijden voor productreparaties biedt, telefonietoegang geeft om technici te ondersteunen en Internettoegang voor technische documentatie.

De MC35 heeft een prijs variërend van 640 dollar tot 750 dollar, afhankelijk van de configuratie, en kan vanaf april besteld worden via Motorola's Noord-Amerikaanse en Europese bedrijfspartners. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de kortingen van de leverancier.

Over Motorola

Motorola staat in de hele wereld bekend om zijn innovatieve en toonaangevende draadloze en breedbandcommunicaties. Geïnspireerd door onze visie van naadloze mobiliteit zetten de medewerkers van Motorola zich in u eenvoudig en naadloos aan te sluiten aan de mensen, informatie en het amusement, die u wilt en nodig heeft. We doen dit door het ontwerpen en leveren van "must have"-producten, "must do"-ervaringen en krachtige netwerken - samen met een volledig pallet aan ondersteunende diensten. Motorola is een Fortune 100-bedrijf met wereldwijde aanwezigheid en invloed. In 2006 behaalde Motorola 42,9 miljard dollar aan verkopen. Voor meer informatie over ons bedrijf, onze medewerkers en onze innovaties, ga naar www.motorola.com.

MOTOROLA en het gestyleerde M-logo zijn geregistreerd bij het Amerikaanse Patent & Trademark Office. Intel(R) is een handelsmerk of geregistreerd handelsmerk van Intel Corporation of zijn aangesloten bedrijven in de Verenigde Staten en andere landen. Microsoft en Windows zijn geregistreerde handelsmerken van Microsoft Corporation. Alle andere handelsmerken of servicenamen zijn in het bezit van hun respectieve eigenaren.

Website: www.motorola.com

Contact:

Traci Hoch, Motorola Networks & Enterprise, +1-631-738-5426, or traci.hoch@motorola.com; Foto: NewsCom:
www.newscom.com/cgi-bin/prnh/20020415/MOTNOTAGLOGO/ Archief AP: photoarchive.ap.org/ PRN Photo Desk, photodesk@prnewswire.com