Driejarig Partnership Stichting Hulphond & Van Klaveren/Eeko

27.03.2007 / 13:45 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: Van klaveren ccc b.v.

Van klaveren ccc b.v.

Door driejarig partnership Stichting Hulphond Nederland - Van Klaveren CCC/Eeko(r) kunnen meer hulphonden opgeleid worden.

Stichting Hulphond is een strategisch partnership aangegaan met Van Klaveren CCC/Eeko(r) voor een periode van drie jaar. De samenwerking betreft de inzameling van lege printercartridges en gebruikte mobiele telefoons bij bedrijven, instellingen en particulieren.

Stichting Hulphond leidt hulphonden op voor mensen met een lichamelijke of auditieve functiebeperking en stelt deze kosteloos ter beschikking. De opbrengst uit deze acties wordt direct gebruikt om nog meer mensen met een functiebeperking te helpen. Bijkomend voordeel: de cartridges en mobiele telefoons belanden niet op de afvalberg; Eeko(r) zorgt voor hergebruik of milieuvriendelijke verwerking van de cartridges en telefoons.

Eeko(r) en duurzaam ondernemen
Eeko(r) is een handelsmerk van Van Klaveren CCC. Eeko(r) staat symbool voor eekhoorn en ecologie; voor inzamelen en voor evenwicht in de natuur. Wij ondersteunen organisaties door hen een deel van de milieuzorg uit handen te nemen door de inzameling van lege printercartridges en gebruikte mobiele telefoons en bieden hiertoe service en gemak. Duurzaam ondernemen staat voor ons centraal.

www.hulphond.nl/eeko.


Noot voor de redactie,