Ingezonden persbericht


Persbericht

Noordwolde (Fr), 27 maart 2007

Teambuilding achter het fornuis in 'Kitchen & Cook' in Noordwolde

Noordwolde (Fr) - Samen eten is goed voor de teamgeest, samen het eten bereiden nog beter en er en passant ook nog beter door leren koken natuurlijk het neusje van de zalm. Daarom is 'Teamkoken' één van de activiteiten van het nieuwe culinaire centrum 'Kitchen & Cook' in Noordwolde (Fr). Het culinair centrum verenigt een kookschool, kookkadowinkel en keukenstudio in een totaalconcept waar gasten terecht kunnen voor de infrastructuur, de ingrediënten en de bereiding van eerste klas gerechten.

"In onze kookschool geven we zowel workshops aan topkoks over de nieuwste ontwikkelingen - zoals koken op stikstof - als kookles aan enthousiaste thuiskoks. Maar ook bedrijven of afdelingen die op een creatieve en inspirerende manier willen werken aan de onderlinge band, kunnen terecht voor een kookworkshop", vertelt chefkok Edwin van Lambalgen. "Ons concept slaat aan, want we krijgen nu al aanvragen uit het hele land." Kitchen & Cook is opgezet door keuken- en kookgekken Edwin van Lambalgen en Dirk Tuithof. "Het is toch vreemd", betoogt Tuithof enthousiast "dat talloze bedrijven keukens verkopen, zonder dat er ooit maar een druppel olijfolie aan te pas komt. Keukens zijn om in te koken. Niet andersom. Dus stellen we het koken centraal." Naast teambuilding of groepsarrangementen (van 8 tot 18 personen), herbergt Kitchen & Cook ook een uitstekend geoutilleerd vergadercentrum. "Je kunt hier bijvoorbeeld een dag komen vergaderen en dan ter afsluiting met elkaar koken en lekker gaan eten."

Naast de kookschool omvat Kitchen & Cook dus ook een keukencentrum en een kookkadowinkel. "We verkopen kwaliteitskeukens. Uiteenlopend van eenvoudig tot topdesign, maar allemaal afgestemd op maar één ding: koken. In de kookkadoshop vinden bezoekers alles wat ze nodig hebben om prettig en smakelijk te koken. Van vlijmscherpe messensets en robuuste snijplanken tot exclusieve notenolie en exotische kruiden." Wie geïnteresseerd is in koken, lekker eten en hoogwaardige keukens kan terecht op www.kitchenencook.nl.



Ingezonden persbericht