Ingezonden persbericht


Goed fotograferen gaat vanzelf met nieuwe S-serie compact camera's van Samsung

Bedieningsgemak staat voorop bij compacte Samsung S630 en S730

Naarden, 27 maart 2007 - DDe Samsung S630 en S730 staan voor gebruiksgemak. Deze gebruiksvriendelijke compact camera's bezitten de allernieuwste snufjes op het gebied van beeldbewerking, maar blijven eenvoudig in de bediening. Daarbij zijn de camera's zo vormgegeven dat ze stijl en comfort uitstralen.

Net als bij de succesvolle S-serie van vorig jaar zijn ook deze twee camera's voorzien van een handige gebruikersinterface en een hoogwaardig objectief. Nieuw is de verbeterde ergonomische grip. Wie een toestel goed vasthoudt, fotografeert nu eenmaal beter en scherper. Met de nieuwe E-knop (Friendly Effect Key) is zonder tussenkomst van een pc, elk gefilmd of gefotografeerd bestand op kleur of vorm te editen. Met deze knop pas je ook Screen Splits en Photo Frames toe. Dat zijn twee programma's die zijn voorzien van verrassende speciale effecten wat fotograferen zo leuk maakt. Met het Advanced Shake Reduction-systeem valt elk beeld op de gevoelige plaat vast te leggen, zelfs onder slechte lichtomstandigheden.

De Samsung S630 is een 6 megapixel camera met 3x optische zoom en een 2,5 inch LCD-display. De S730 is net zo'n kwalitatief en compact toestel, alleen is de S730 een 7,2 megapixel camera met een gevoeligheidswaarde van 1.000 ISO waarmee nog scherpere en gedetailleerde foto's te maken zijn. Fotograferen is niet moeilijk. Zeker niet met de S630. Deze toestellen staan voor een nieuwe generatie camera's met de meest geavanceerde technieken in stijl en een handige gebruikersinterface. Dat de S630 niet op een aparte accu werkt maar gewoon op twee penlite-batterijen, bewijst dat deze Samsung camera flexibiliteit van de fotograaf hoog in het vaandel heeft. Gemakkelijk fotograferen is een kunst.

De Samsung S630 en S730 zijn in de kleuren zwart, zilver, rood, lime en pink vanaf april 2007 beschikbaar voor een verkoopadviesprijs van respectievelijk ¤ 159,- en ¤ 179,79,- inclusief B.T.W.

Samsung camera's
Samsung digitale camera's worden ontwikkeld en geproduceerd door Samsung Techwin. Deze onderneming uit de Samsung Group is wereldwijd toonaangevend in hightech producten, waaronder halfgeleidersystemen, optische en digitale beeldbewerking, industriële motoren en defensieapparatuur. De digitale camera's van Samsung nemen een vooraanstaande positie in de markt van digitale fotografie in. Door de nadruk op continue technologische innovatie zijn de fraai vormgegeven digitale camera's van Samsung geavanceerd en gemakkelijk in het gebruik. Meer informatie over Samsung camera's is te vinden op http://www.samsungcamera.nl