Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

OVG verhuurt 1400 m2 kantoorruimte aan Metrixlab in Las Palmas Rotterdam

Rotterdam, 27 maart 2007 -MetrixLab kiest voor haar nieuwe huisvesting Las Palmas in Rotterdam. OVG projectontwikkeling herontwikkelt het voormalige pakhuis Las Palmas tot een bruisend zakelijk en cultureel centrum.

MetrixLab, Europa's grootste onafhankelijke online marktonderzoeksbureau, zal zijn hoofdkwartier verhuizen naar Las Palmas. Het bedrijf maakt een snelle groei door waardoor er nieuwe huisvestingswensen zijn ontstaan. MetrixLab is geadviseerd door IPMMC Vastgoed. DTZ Zadelhoff is namens OVG verantwoordelijk voor de verhuur van het gebouw.

Las Palmas is een herontwikkelingsproject op de Kop van Zuid, dat uitgevoerd wordt door OVG projectontwikkeling. Las Palmas bestaat uit 4 bouwlagen en een penthouse. Las Palmas heeft een omvang van ca. 22.000 m² b.v.o. en biedt ruimte aan culturele instellingen, een toprestaurant van Herman den Blijker en commerciële bedrijven. Naast MetrixLab heeft het architecten- en ingenieursbureau De Jong Gortemaker Algra, NT Publishers en INBO gekozen voor Las Palmas. De culturele bedrijven zijn het Nederlands Fotomuseum, de Beeldfabriek en LP2. OVG verwacht het kantoor van MetrixLab in april 2007 op te kunnen leveren.

Over OVG
Sinds de oprichting in 1997 is OVG projectontwikkeling uitgegroeid tot één van de meest vooruitstrevende en vooraanstaande projectontwikkelaars in Nederland. Deze prominente positie is vooral te danken aan onze sterke focus op de eindgebruiker, waarbij inlevingsvermogen en professionaliteit voorop staan. De expertise van de organisatie ligt op het vlak van commercieel vastgoed, retail en gebiedsontwikkeling. Toegesneden huisvestingsoplossingen voor de gehele vastgoedportefeuille zijn het bewijs van een sterk partnership met onze klanten. Met een professioneel team van ruim 40 medewerkers wordt een jaarlijkse omzet van 200 miljoen euro gerealiseerd.

Over MetrixLab
MetrixLab is Europa's grootste onafhankelijk online onderzoeksburo. Naast het hoofdkantoor in Nederland beschikt MetrixLab over lokale kantoren in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Spanje. De marktonderzoeksproducten van Metrixlab worden door haar klanten in de FMCG, Financiele Dienstverlening, Telecom, Retail en Nieuwe Media sector ingezet ter verbetering van website effectiviteit, het ontwikkelen van effectieve reclame, het versnellen van product- en verpakkingsontwikkelingen en het verbeteren van klant en medewerkerstevredenheid. MetrixLab bedient meer dan 100 klanten wereldwijd, inclusief Microsoft, Siemens, Unilever, PepsiCo, Philips, Canon en vele anderen.

Noot aan de redactie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
OVG projectontwikkeling bv
Amy Oerlemans
Telefoon 010 240 0310
Mobiel (06) 218 23 592
E-mail ao@ovg.nl
www.ovg.nl


---- --