Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Armin van Buuren wint Award met radioprogramma 'A State of Trance'

Hilversum, 27 maart 2007 - Vol trots kunnen we meedelen dat SLAM!FM dj Armin van Buuren twee belangrijke internationale awards in de wacht heeft gesleept bij de 'International Dance Music Awards' in Miami.

Armin ontving de awards voor 'Best Radio Mix Show: A State of Trance' en 'Best CD Compilation: A State of Trance 2006'.

"Ik vind het fantastisch dat ik maar liefst twee awards heb gewonnen en dat het radioprogramma 'A State of Trance' nog steeds zo gewaardeerd wordt. Al jaren wordt het programma wereldwijd door vele radiostations uitgezonden en speciaal voor SLAM!FM maken we een Nederlandse versie van het programma", aldus Armin.

Over "A State of Trance"
Sinds twee februari j.l. presenteert Armin van Buuren zijn awardwinning radioprogramma 'A State of Trance' bij SLAM!FM. Elke vrijdagavond hoor je tussen 22:00 en 24:00 uur de beste house, trance en techno. Het programma wordt wereldwijd door meer dan 15 radiostations uitgezonden, van Dubai tot Amerika. Armin is zelfs de eerste niet-Britse dj die wekelijks op het Engelse Kiss FM te beluisteren is. Via het internet is de show het best beluisterde radioprogramma ter wereld. In maart 2005 won Armin de 'International Dance Music Award' voor 'Best Dance Radio Mixshow' tijdens de Winter Music Conference in Miami en tijdens de Nightlife Awards 2006 heeft hij de allereerste SLAM!FM dj of the Year Award in de wacht gesleept.

SLAM! is een multimediaal platform voor jongeren. Met radio, televisie, online, evenementen, consumenten producten en mobiele activiteiten staat SLAM! voor de nieuwste muziek en entertainment met lef.

Noot voor de redactie,