Doorbraak gemeente analyse

27.03.2007 / 17:19 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: Gemeente analyse

Gemeente analyse

Inzicht van alle begrotingen en rekeningen van alle gemeenten in één systeem... Volledige en duurzame transparante door gemeentelijke meerjarenplanning, volgens hoofdgroepindeling BZK, inclusief percentages, totalen, gemiddelden en kosten per inwoner... Kan dat?

Ja dat kan. Een doorbraak op gebied van ICT, openbaar bestuur, decentrale overheid en politiek. Voor kennis overdracht en uitwisseling via het onderwijs. Zie voorpublicatie. www.Rmsoft.eu/gemeenteanalyse.html

Op 1 april 2007 wordt www.gemeenteanalyse.nl opengesteld voor alle inwoners.

Na 4 jaar van ontwikkeling worden nu alle kennis en vaardigheden gratis ter beschikking gesteld voor alle inwoners van Nederland en de Antillen. Graag nodigen wij journalistiek Nederland uit voor onze persconferentie waar wij met een demonstratie uiteenzetten wat de gevolgen van ons systeem zijn. U kunt hiervan verslag te doen via de bestaande media middelen, radio, TV, dagbladen en tijdschriften.

Op maandag 16 april om 16:00 uur presenteren wij ons in de bankkluis van het Nutshuis, riviervismarkt 5 te Den Haag en beantwoorden wij al uw vragen. U bent van harte welkom.

Deze bijeenkomst zal worden verzorgd in samenwerking met: www.stichtingburger.nl

Bezoek onze website vast of neem via onderstaande gegevens contact met ons op.