Politie Zeeland


---


O-878-2007 Diefstal uit auto, Sint Philipsland
In de Mosselkreekstraat werd afgelopen nacht een auto opengebroken.
Uit de auto werd de radio / cd-speler ter waarde van enkele honderden euro's weggenomen.

O-879-2007 Diefstal tractor, Nieuwerkerk
Van een bedrijfsterrein aan De Weel in Nieuwerkerk werd afgelopen nacht een nieuwe tractor gestolen.
De tractor stond geparkeerd voor de ingang van het bedrijf. Het betref een blauwe tractor, merk New Holland type TS100A. De waarde bedraagt enkele tienduizenden euro's.

O-880-2007 Winkeldiefstal, Goes
In een winkel in de Kolveniershof in Goes werd dindag om 13.00 uur een 48-jarige Vlissinger aangehouden.
De man had vijf blikken bier en een blocknote gestolen. Hij werd na verhoor weer in vrijheid gesteld en kan een dagvaarding verwachten.

W-881-2007 Zakkenrollen in Middelburg
Maandag tussen 17.00 en 17.15 uur werd in de Langeviele in Middelburg de portemonnee van een 66-jarige man uit Elsloo gestolen.
De portemonnee, met daarin enkele honderden euro's en persoonlijke papieren, werd in een onbewaakt ogenblik uit zijn broekzak weggenomen.

W-882-2007 Eigenaar gezocht van siervelgen, Middelburg
Op de Oosterse Lageweg in Middelburg werden maandag om 18.10 uur twee Middelburgers van 17 en 18 jaar aangehouden.
Zij liepen daar met ieder een autoband op een brede siervelg achterop hun fiets. De politie werd gewaarschuwd door een getuige die de jongens had zien lopen en het niet helemaal vetrouwde. De 17-jarige bekende de diefstal van de siervelgen. De diefstal was gepleegd in de nacht van zaterdag op zondag, vermoedelijk uit de tuin van een woning in Park Veldzicht in Middelburg. De velgen werden in beslag genomen en kunnen terug naar de eigenaar.
Van de diefstal is nog geen aangifte gedaan en de politie is op zoek naar de eigenaar van de siervelgen. Deze wordt verzocht contact op te nemen met het politiebureau in Middelburg of te bellen naar 0900-8844.

W-883-2007 Medicijnen verloren in Vlissingen
In de omgeving van de apotheek Papegaaienburg werd dinsdagmiddag een doosje medicijnen verloren. Het betreffen slaapmiddelen, merknaam Zolpidemtartraat.
Het betreft een blauw doosje van de apotheek met daarin drie stripjes met 10 witte pilletjes (30 stuks in totaal). De pillen zijn gevaarlijk voor kinderen. De vinder wordt verzocht de pillen terug te brengen naar de apotheek.

Z-884-2007 Kat vergiftigd in Hulst
In Hulst werd in de nacht van zondag op maandag een kat vergiftigd met landbouwgif.
De kat, die bijna niet meer kon lopen, kwam maandag omstreeks 08.00 uur schuimbekkend thuis bij een woning in de Zeesluis. Een dierenarts constateerde dat de kat met landbouwgif vergiftigd was. Het dier heeft het overleefd.


---- --