Training Emotioneel Evenwicht in Maastricht


In 12 weken meer plezier in je leven

MAASTRICHT, 20070225 -- Emotioneel Evenwicht is één van de populairste boeken en cursussen van de arts Roy Martina. De belangrijkste reden hiervoor is dat de techniek Emotioneel Evenwicht de kans biedt om een grote stap in persoonlijke ontwikkeling te maken, belemmerende emoties of patronen te doorbreken, met meer kracht en vertrouwen in het leven te staan en meer evenwicht te bereiken tussen dat wat in het hart gevoeld wordt en het hoofd denkt. Van 27 maart tot en met 12 juni geeft trainer en auteur Eddie van der Wereld deze avondtraining in Maastricht.

Daarnaast is de methode Emotioneel Evenwicht een effectieve techniek voor mensen die willen stoppen met roken, af willen slanken, beter om willen gaan met stress, hoofdpijn, slapeloosheid en burn-out verschijnselen. Tijdens de training krijg je meer inzicht in jezelf, in de patronen die je in je leven hebt en leer je diverse technieken die je helpen om, als jij dat wilt, andere keuzes te maken, optimalere relaties te onderhouden, meer zelfvertrouwen te hebben, je eigenwaarde te verhogen en in elke situatie ontspanning te ervaren.

Voor iedereen bereikbaar
Iedereen kan de techniek Emotioneel Evenwicht leren. In twaalf weken tijd wordt niet alleen de techniek aangeleerd; door oefening met het werkboek, de werkkaart en met mede cursisten zijn gedragsveranderingen direct te ervaren. Deelnemers aan de training geven aan dat ze nu praktische hulpmiddelen hebben om de baas over eigen leven en emoties te zijn en te blijven. De techniek Emotioneel Evenwicht werkt onder andere met ademhaling, bekrachtigende overtuigingen, spiertesten, visualisatie en acupressuur.

De training Emotioneel Evenwicht wordt gegeven door auteur en internationaal trainer Eddie van der Wereld. Hij is één van de toptrainers van Roy Martina Experience in diverse internationale trainingen. Hij schreef het boek: Creëer je eigen toekomst (2006 Ankh-Hermes) en maakte onder meer de cd's `Visualisatie', `Emotioneel Evenwicht' en `In je Element'. Daarnaast traint en coacht hij in het bedrijfsleven en vanuit zijn praktijk in Ven-Zelderheide.

Waar en wanneer?
De training Emotioneel Evenwicht wordt gehouden op de dinsdagavonden 27 maart, 10 en 17 april, 15 en 29 mei en 12 juni, van 19.30 uur tot 22.30 uur in Maastricht op basisschool de Perroen.

Voor informatie en aanmelden kan men terecht bij: Ankie van Zijll de Jong, telefoon 06-51715226 of per email: EE.Maastricht@gmail.com

De kosten voor deze training bedragen ¤ 225,=.
Dit is inclusief trainingsmap, werkkaart, thee en water tijdens de training.





Lilith