Mojo Concerts

Uitgesproken smaak Bryan Ferry in Amsterdam

Wat hebben Bryan Ferry en Marks & Spencer met elkaar gemeen? Op het eerste gezicht een niet voor de hand liggende match, maar vanaf het moment dat de dandyesque frontman van Roxy Music het gezicht is geworden van de exclusieve jasje/dasje-lijn van het überbritse warenhuis, pakt deze combinatie prima uit. Want door de jaren heen verloor deze metroseksueel avant la lettre zijn onkreukbare imago nooit uit het oog.

Maar natuurlijk draait het bij Ferry vooral om zijn tijdloze muziek. Zowel solo als samen met Roxy Music is de Britse zanger/componist verantwoordelijk voor een rij eindeloze hits. More Than This, Let's Stick Together, Love Is The Drug en Jealous Guy kunnen allemaal op zijn conto worden geschreven. In 2005 deed hij samen met Roxy Music Amsterdam nog aan, met het komende optreden staat hij er weer alleen voor. Het enige wat ongewijzigd zal zijn? Ferry's uitgesproken smaak voor een klassiek maatpak.

Dinsdag 27 maart 2007
Heineken Music Hall - Amsterdam
Entree: E 49,-/E 46,-/E 43,- (exclusief servicekosten) Aanvang: 20.00 uur

Kaartverkoop begint zaterdag 16 december om 10.00 uur via de grotere postkantoren, de grotere Free Record shops, VVV's en GWK's, 0900 300 1250 (45 cpm), AUB Ticketshop en de bekende voorverkoopadressen. Of bestel online kaarten hier.